Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Maanantai 31.10.

jyväskylä

Vapaat äänet: Andy Emler trio,Siltasali, jyväskylä31.10. Klo 19:00

Andy Emler trio (www)

Andy Emler (www)

Claude Tchamitchian (www)

Eric Echampard (www)

keikka

Säveltäjä-pianisti Andy Emler tuo ranskalaisen valopilkun suomalaiseen jazzsyksyyn loka-marraskuun vaihteessa.  Emlerin kovan luokan trio basisti Claude Tchamitchianin ja rumpali Eric Echampardin kanssa kuullaan ensimmäisen kerran Jyväskylässä maanantaina 31.10.

Säveltäjä-pianisti Andy Emler kuuluu ranskalaisen jazzin kirkkaimpiin persoonallisuuksiin. Hän on vieraillut Suomessa useamman kerran viime kymmenen vuoden aikana.  Hänen valovoimainen trionsa basisti Claude Tchamitchianin ja rumpalin Eric Echampardin kanssa on ollut kiertueella vuosina 2007 ja 2009.  Emlerin johtama superorkesteri MegaOctet on hurmannut suomalaisen yleisön April Jazzin ja Tampere Jazz Happeningin esiintymisillään vuosina 2009 ja 2011. Andy Emler trio & Dave Liebman loistivat April Jazzissa 2013.

Trion kolmas levy ”Sad and Beautiful” (La Buissonne, 2014) on saanut erinomaisia arvosteluja. Yhtyeen tiivistä ja samaan aikaan ilmavaa ilmaisua on kiitetty ranskalaisessa ja eurooppalaisessa mediassa. Tällä vierailulla trio pitää myös mestarikurssin Jyväskylän ammattiopistossa. JAO:n workshop-bändi soittaa Emlerin musiikkia Siltasalissa 4.11.

Liput 10€ / opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 6€
Jyväskylän ammattiopisto Pitkäkatu 19-21 40700 Jyväskylä