Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Seppo Kantonen Kvintetti,Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo28.10. Klo 19:00

Seppo Kantonen Kvintetti

keikka

19:00 | Ebeli Show
20:00 | Seppo Kantonen Kvintetti

Seppo Kantonen Kvintetin musiikki kunnioittaa jazzperinnettä kierrättämällä vanhoja sointurakenteita, mutta tuoden niihin omat uudet teemansa. Kvintetti koostuu jazzin ”raskaan sarjan” ottelijoista sekä tuoreemmista lupauksista. Pianisti Seppo Kantonen ja saksofonisti Jukka Perko ovat maamme tunnetuimpia jazzmuusikoita ja heidän saavutuksistaan kirjoittaisi vaikka kokonaisen kirjasarjan. Trumpetisti Mikko ”Gunu” Karjalainen ja basisti Ville Herrala ovat niin ikään lunastaneet paikkansa Suomen jazzkentän luottokalustossa ja yhtyeen nuorempaa kaartia edustaa rumpali Tuomas Timonen, jonka taitoihin on ehtinyt luottaa jo muiden muassa Jukka Tolonen ja Jerry Bergonzi.

Seppo Kantonen, piano
Jukka Perko, alttosaksofoni
Mikko ”Gunu” Karjalainen, trumpetti
Ville Herrala, basso
Tuomas Timonen, rummut

Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.
Ennakkoliput 12,50 € (sis. Lippupisteen palvelumaksut)
Tapahtuma on ikärajaton.

Järjestäjä: Espoo Big Band ry

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Night and Day - kuin kuu ja aurinkoSellosali, espoo28.10. Klo 19:00

HT Combo

(+ Antti Sarpila, Elina Vettenranta)
keikka

Klarinetisti Antti Sarpila ja laulaja Elina Vettenranta sekä 10 soittajan kokoonpano HT Combo pureutuvat konsertissaan uudella tavalla, musiikin johdattelemana, kysymyksiin yksilön olemassaolon tarkoituksesta.

Ikimuistoisten balladien ja iloisen swingin ääripäiden tunnelmissa lähestytään kysymyksiä ihmisyydestä; mikä elämässä on tärkeää, miksi murehdimme niin paljon, mutta samalla olemme välinpitämättömiä? Ehkä ajattelemme liikaa ja tunnemme liian vähän? Onko rakkautta liian
vähän ja voisimmeko tuntea sitä enemmän?

Elina Vettenranta (laulu), Antti Sarpila (klarinetti)

HT Combo: Heikki Heinonen (piano), Heikki Markkula (kitara), Pertti Hurmalainen (basso), Esko Vuorinen (rummut), Masa Orpana (huilu, klarinetti, saksofonit), Max Zenger (klarinetti, saksofonit), Hannu Timmerbacka (klarinetti, saksofonit), Mitro Koskiluoma (trumpetti, flyygelitorvi), Mikko Välimäki (trumpetti, flyygelitorvi) ja Aapo Ristilä (pasuuna).

Kesto 2 h 15 min, sis. väliajan
Liput alkaen 34,50/32,50/26,50 €, Lippupiste
Naulakkomaksu 2 €