Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 17.12.

helsinki

Edith Piaf 100 Year Anniversary by Tia Cohen et L'orchestra Noir,Teatteri Forum, helsinki17.12. Klo 20:00

Tia Cohen et L'Orchestre Noir

keikka

Punahuulinen, syntyperäinen pariisitar Tia Cohen herättää Édith Piafin ja 50-luvun Pariisin chanson-tunnelman eloon kapellimestari Tuomas Wäinölän johtaman viisihenkisen orkesterin siivittämänä Kulttuurisalongissa.

Liput lippupalvelusta tai ryhmä- ja ruokajärjestelyt moreon@moreon.fi tai 09 6844 9920.

Viinikainen/Lötjönen/Mäkynen,Koko Jazz Club, helsinki17.12. Klo 19:00

keikka

Vuoden paketoi perinteiseen tyyliin Teemu Viinikainen huipputrion säestyksellä. Ykköskitaristimme jättää nälän kinkulle ja kahdeksasosaa tulee kuin sinappituubista konsanaan!

Hartain tai iloisin mielin, nähdään Koko Jazz Clubilla ja ynnäillään vuoden tapahtumia glögin ääressä. Talon väki kiittää kaikkia hienosta jazzvuodesta!

Teemu Viinikainen, kitara
Antti Lötjönen, basso
Teppo Mäkynen, rummut

Liput 15/10 €

Vintage Christmas with Sparks,Ravintola Kappeli, helsinki17.12. Klo 18:00

Shirley Sparks & Aleksis Liukko

keikka

Rakastettuja amerikkalaisia joululauluja 1930-50 -luvuilta jazzahtavaan tyyliin laulaja Shirley Sparksin ja pianisti Aleksis Liukon tulkitsemina.

Kaikki esitykset:
pe 11.12. klo 18
la 12.12. klo 18
ma 14.12. klo 18
ke 16.12. klo 18
to 17.12. klo 18

Esityksiin vapaa pääsy, tervetuloa!

pori

Kohti joulua: UMO & Anna Puu,Keski-Porin kirkko, pori17.12. Klo 19:00

keikka

Huomio Vantaa, Hämeenlinna, Helsinki, Jyväskylä, Porvoo, Kotka ja Pori! UMOn perinteinen Kohti joulua -kirkkokiertue saapuu loppuvuodesta kaupunkiinne. Orkesterin solistina nähdään ensimmäistä kertaa big bandin eteen astuva ja samalla ensimmäisen joulukiertueensa tekevä Anna Puu.

Tämä ei sen sijaan ole ensimmäinen kerta, kun suosittu poppari hyppää jazzarien matkaan. Anna Puu nähtiin pari vuotta sitten Emma Gaalassa Timo Lassy Bandin solistina ja samainen poppoo teki tunnuskappaleen kotimaiseen Ei kiitos -elokuvaan.

Idols-laulukilpailusta tutuksi tullut muusikko julkaisi ensimmäisen albuminsa Anna Puu vuonna 2009 myyden tuplaplatinaa. Toinen albumi Sahara menestyi edeltäjänsä veroisesti ja kolmannen Antaudun-albumin singlet Kolme pientä sanaa ja Säännöt rakkaudelle kuuluvat jo suomalaisiin klassikoihin. Pitkään odotettu neljäs albumi ilmestyy lokakuussa. Siltä lohkaistu single Ota minut tällaisena kuin oon soi ahkerasti koko menneen kesän.

Jouluihmiseksi tunnustautuva Anna Puu ja UMO tulkitsevat konserteissa tunnelmallisia, perinteisiä joululauluja. Mukana on myös muutamia Annan omaan joulunviettoon kuuluvia kappaleita. Orkesteria johtaa kapellimestari Kirmo Lintinen.

Liput Lippupalvelusta toimituskuluineen alk. 32,50 € / 27,50 € / 17,50 €

tampere

Vapaalla Jalalla: Pekka Rechardt/Ville Rauhala/Simo Laihonen,Huurupiilo, tampere17.12. Klo 20:00

keikka

Vuoden viimeisellä basisti Ville Rauhalan kuratoimalla Vapaalla Jalalla klubilla ensikonserttinsa soittava Rechardt/Rauhala/Laihonen trio.

Pekka "Rekku" Rechardt: sähkökitara
Ville Rauhala: kontrabasso
Simo Laihonen: rummut

Vapaa pääsy, tervetuloa!