Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Saksofonisti Jukka Perko on yksi kotimaisen jazzin kulmakivistä. Vuonna 2012 levyttänyt nelihenkinen Jazztet on Perkon suoran jazz-ilmaisun tärkeä kehitysalusta. Kukin kvartetin muusikoista on tuottava ja idearikas palanen tasapainoista ja läsnäolevaa yhtyettä.

Jukka Perko Jazztet
Jukka Perko, a-sax
Teemu Viinikainen, g
Ville Herrala, b
Teppo Mäkynen, dr

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

We Jazz 2015Joonas Haaviston Koti, helsinki8.12. Klo 18:00

Joonas Haavisto

(+ Mikko Karjalainen)
keikka

Pianisti Joonas Haavisto kutsuu viisi artistia ja yleisön luoksensa töölöläiseen yksiöön, joka sisältää flyygelin. Tiivis kotikonsertin tunnelma on taattu ja Haavisto on luvannut keittää konsertti- vieraille kahvit. Ensimmäisenä vierailuvuorossa on trumpetisti Mikko Karjalainen.

Joonas Haavisto, p
Mikko Karjalainen tp

 

jaZZanti-konsertti: Berghäll Kuusikko – Reflections of SibeliusRavintola Laulumiehet, helsinki8.12. Klo 19:00

Berghäll Kuusikko

keikka

Joakim Berghällin uudessa sekstetissä soittavat hänen lisäkseen Juhani Aaltonen, Pauli Lyytinen, Kari Ikonen, Jori Huhtala ja Markku Ounaskari. 80-luvun muusikot kohtaavat kolme Yrjö-palkittua leijonaa ensimmäisen yhteisen projektin merkeissä, kohteena Sibeliuksen kuoromusiikki, jota Berghäll on perikunnan suostumuksella sovittanut konserttiohjelmiston verran kolmen väkevän ilmaisuvoimaisen saksofonistin eturivittämälle jazzkokoonpanolle. Luvassa on vahvoja maisemakuvia 1900-luvun alun Suomesta – harvoin kuultuja teoksia, jotka saavat nyt aivan uuden elämän. Helsinki Jazz ry:n Sibeliuksen 150-vuotispäivän kunniaksi järjestämä ilta on samalla yhtyeen ensikonsertti.

Joakim Berghäll, saksofonit
Junnu Aaltonen, saksofonit
Pauli Lyytinen, saksofonit
Kari Ikonen, flyygeli
Jori Huhtala, kontrabasso
Markku Ounaskari, rummut

Konsertteja tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Musiikin edistämissäätiö

www.joakimberghall.com/