Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Summer Jazz Club: Laura Annika Quartet & Miodula Jam Trio,Ravintola Poppari, jyväskylä21.7. Klo 20:30

keikka

Vastikään debyytti-EP:nsä julkaissut Laura Annika Quartet soittaa modernia vokaalijazzia, jossa bändin vetäjän Annika Mustosen laulu toimii vuoroin sanoitettuna solistina, ja vuoroin sanoittamattomana instrumenttina muiden joukossa. Barcelonassa jazzia kuluvana vuonna opiskelleen Mustosen lisäksi yhtyeen sävellyksistä vastaa pianisti Aleksis Liukko, jonka kappale ”Mind the Gap” valittiin hiljattain UMO:n Esko Linnavalli -sävellyskilpailun finaaliin. Kontrabasisti Joonas Tuurin ja rumpali Juhana Kiisken täydentämä kvartetti on saanut EP:lleen vangittua tunnelmia laajalta skaalalta, mutta keikoille bändillä riittää silti vielä enemmän annettavaa; EP:llä kullaan vain osa yhtyeen originaalimateriaalista.

Sibelius-Akatemian jazzopiskelijoista koostuva Miodula Jam Trio nousi esiin, kun se menestyi viime keväänä järjestetyssä Young Nordic Jazz Cometsin Suomen -karsinnassa soittaessaan puolalaisen saksofonistin Marek Konarskin kanssa. Jyväskylässä yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä tämä suomalaisista nuorista huipuista koostuva trio yhdessä keikalla, sillä rumpali Ville Luukkonen ja pianisti Arto Ikävalko jatkavat opintojaan syksyllä ulkomailla; Luukkonen New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Ikävalko Amsterdamin konservatoriossa. Basisti Joonas Tuuria sen sijaan voi bongailla keikoilla ympäri Suomen, sillä kyseessä on suomijazzin yksi tämän hetken työllistetyimpiä kontrabasisteja.

Summer Jazz Clubin ennakkoliput ovat nyt myytävänä osana Mesenaattikampanjaa osoitteessa mesenaatti.me/summer-jazz-club. Myytävänä on myös esimerkiksi paketteja, joihin kuuluu keikkalipun lisäksi Laura Annika Quartetin Le Lac -EP. Keikkaa odotellessa EP:tä voi kuunnella Spotifysta.

http://mesenaatti.me/summer-jazz-club/
https://www.facebook.com/summerjazzclub

____

Kuuntele Le Lac -EP:tä / Listen LAQ's music:

Nettisivut / Website: http://laq.fi/
SoundCloud: https://soundcloud.com/lauraannikaquartet
Itunes: https://itunes.apple.com/fi/album/laura-annika-quartet-le-lac/id983029861?l=fi
Spotify: https://play.spotify.com/album/6YxORsEhgi8DLHfsE2gIDt

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.