Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

jaZZanti-konsertti: Iro Haarla & John Hollenbeck duo,Hakasalmen huvila, helsinki15.8. Klo 19:00

Iro Haarla & John Hollenbeck duo

keikka


Iro Haarla: piano ja John Hollenbeck: rummut

Kahden arvostetun säveltäjän ja muusikon ensi kohtaaminen. Konsertissa kuulemme kummankin sävellyksiä heidän laajoista repertoaareistaan uusina tulkintoina. Ainutlaatuinen konsertti odotettavissa!

Iro Haarla on Suomen tunnetuimpia jazzsäveltäjiä ja muusikoita. Hän on tehnyt useita merkittäviä ja kiitettyjä levytyksiä yhdessä suomalaisten ja kansainvälisten huippumuusikoiden kanssa. Iro on saanut Jazzliiton Yrjö-palkinnon 2006 ja Musiikkiarkiston jakaman Suomen Jazzlegenda palkinnon 2020.

John Hollenbeck on tunnettu säveltäjä, rumpali, yhtyeen johtaja ja opettaja. Hän toimi rumpujensoiton ja improvisoinnin professorina Jazz Institute Berlinissä vuosina 2005-2016. Vuonna 2015 hän liittyi Montrealin Faculty of McGill University’s Schulich School of Musicin opettajakuntaan rumpujen professorina. Hänen ehkä tunnetuin yhtyeensä on Suomessakin vieraillut the Claudia Quintet, tämän lisäksi hänellä on mm. iso kokoonpano John Hollenbeck Large Ensemble.

John Hollenbeck kävi viime vuonna ensimmäisen osan Jazz Finland Residency vierailulla ja jatkaa nyt 1.-21.8.2022. Koronapandemiasta huolimatta Hollenbeck ehti viime vuoden vierailullaan kahden viikon aikana tavata noin 50 suomalaista muusikkoa, opettaa Sibelius-Akatemian jazzmusiikin opettajien leirillä, konsertoida Sibelius-Akatemian opettajista koostuvan yhtyeen kanssa KOKO Jazz Clubilla Helsingissä 19.8. ja konsertoida UMO Helsingin kanssa 24.8.

Iron kotisivut

Johnin kotisivut

Kuvat: Sakari Puhakka

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Liput: 20/15/12 €

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.