Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 26.4.

espoo

April Jazz: Ebeli in Concert,Louhisali, Espoon kulttuurikeskus, espoo26.4. Klo 18:00

keikka

Ebelin perinteinen April Jazz -konsertti on tänä vuonna väliajallinen, kaksiosainen konsertti. Pääsemme kuulemaan muun muassa Ebelin oppilaiden sävellyksiä, joita on työstetty Ebelin 25-v. juhlavuoden aikana. Konsertissa esiintyy monipuolisesti erilaisia pienyhtyeitä laulusolisteineen, lauluyhtyeitä ja Ebelin kuoro.

Liput alk. 12/7 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), Lippu.fi
Kesto n. 2h, väliaika

helsinki

UMO HELSINKI JAZZ ORCHESTRA: LAST DANCE – NEW MUSIC FOR JAZZ ORCHESTRA BY ED PARTYKA,Vuotalo, helsinki26.4. Klo 14:00

keikka

Liput 10 €

Levynjulkaisukonsertti! UMO Helsinki Jazz Orchestran taiteellisen johtajan ja pääkapellimestarin Ed Partykan sävellyksiä ja sovituksia räätälöitynä UMO Helsinki Jazz Orchestran laajennetulle kokoonpanolle.

Last Dance -albumi syntyi pandemian pakottamissa poikkeusoloissa ja se taltioitiin Helsingissä syksyllä 2020. Melankoliset melodiat soivat rikkaasti ja rehevästi, tarjoillen intiimejä ja ilmeikkäitä improvisoituja sooloja UMO Helsinki Jazz Orchestran solisteilta. Kapellimestarina itseoikeutetusti Ed Partyka.

oulu

OMJ Jazz & Etno: Sarāb,RioLive, oulu26.4. Klo 19:00

Sarab (www)

keikka
SARĀB
Ti 26.4. klo 19
RioLive (Hallituskatu 11)
Liput 20/11/8 €
Jazz-20 ry:n jäsenet 11 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä. Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.
 
Ranskalaissyyrialaisen laulajan Climène Zarkanin ja kitaristi Baptiste Ferrandisin kohtaamisesta syntynyt Sarāb – arabiaksi kangastus – on musiikillinen rakennelma, joka yhdistää rockin, nykyjazzin ja arabialaisen perinnemusiikin. Duo kasvoi nopeasti kuusipäiseksi otukseksi, jonka jokaisesta jäsenestä tuli välttämätön osa yhtyeen musiikillisen luomisen kannalta. Robinson Khouryn pasuuna kytkeytyy Zarkanin lauluääneen ja navigoi itämaisen ja länsimaalaisen asteikon välillä. Ja juuri pasuunassa ja laulussa löydämme arabimusiikin vaakasuuntaisuuden, jota sekoittaa kitaran ja pianon rikas harmoninen vertikaalisuus. Sarāb on yksi Pariisin jazz-skenen suosituimmista bändeistä.
 
Climène Zarkan | laulu
Baptiste Ferrandis | kitara
Robinson Khoury | pasuuna
Thibault Gomez | koskettimet
Timothée Robert | basso
Paul Berne | rummut
 
Tuotanto: Oulun musiikkijuhlasäätiö
OMJ Jazz & Etno -konserttisarja on Oulun musiikkijuhlasäätiön ympärivuotinen konserttisarja jossa kuullaan laaja kirjo kotimaisia artisteja sekä vierailevia tähtiä.
 
Yhteistyössä
Jazz-20 ry
April Jazz Festival
G Livelab Tampere
 
Konsertissa noudatetaan viranomaisten ohjeita terveysturvallisuudesta. Ajankohtaisista ohjeista tiedotetaan lähempänä konserttipäivää Oulun Musiikkijuhlien verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

tampere

Eclipse Jazz Club: Silva Kallionpää Quartet & Signe,Kulttuuriravintola Kivi, tampere26.4. Klo 19:30

Liput 17,5 €

Viulisti Silva Kallionpään nimeä kantava kvartetti esittää uunituoreen albumin materiaalia alkaen klo 19.30. Heti perään klo 20.15 alkaen näyttämölle saapuu vuoden parhaan jazzalbumin Emma-ehdokkuuden esikoisalbumillaan saavuttanut lauluyhtye Signe. Myös Signellä on allaan uusi Phonemes-levy, jonka musiikista päästään nauttimaan Tampereella ensimmäistä kertaa.


SILVA KALLIONPÄÄ QUARTET
Silva Kallionpää - viulu
Nikita Rafaelov - koskettimet
Juuso Rinta - kontrabasso
Okko Saastamoinen - rummut

SIGNE
Josefiina Vannesluoma - laulu
Riikka Keränen - laulu
Selma Savolainen - laulu