Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Johanna Iivanainen,TTT-Klubi, tampere23.4. Klo 22:00

Liput 25 €

Jazzin puolella Suomen johtavaksi laulajaksi noussut Johanna Iivanainen tekee nykyisin laulaja-lauluntekijämusiikkia. Luonnonmukaisissa kappaleissa rakastettu ääni säteilee lämpimästi ja soljuu raikkaasti. Amerikkalaisen juurimusiikin perinteestä ammentava Broken River -albumi muodostaa Iivanaisen keikkaohjelmiston kivijalan.

Shawn Colvin, Jackson Browne ja Joni Mitchell ovat viitoittaneet tietä. "Levy syntyi kuin itselleen tien murtava joki, ensin vähitellen ja yhtäkkiä lähes tulvien. Olen viettänyt suuren osan elämästäni mökillämme joen varrella äitini synnyinseudulla, ja useat albumin lauluista ovatkin syntyneet juuri tuon joen äärellä. Siellä luonnon rauhassa mieli käsittelee kaikkea mitä on tapahtunut tai on tapahtumassa", Iivanainen kertoo. "Konserteissa kuullaan myös hienoja lainasävelmiä sekä omaa varhaisempaa tuotantoani", jatkaa Iivanainen, joka laulun lisäksi hoitaa piano-osuudet.

Huippumuusikoista koostuvassa bändissä soittavat myös Mikko Iivanainen, kitarat ja pedal steel, Juho Kivivuori, kontrabasso ja Mikko Hassinen, rummut.

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.