Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

UMO HELSINKI JAZZ ORCHESTRA: LAST DANCE – NEW MUSIC FOR JAZZ ORCHESTRA BY ED PARTYKA,Sellosali, espoo22.4. Klo 19:30

keikka

April Jazz -festivaali. Levynjulkaisukonsertti! UMO Helsinki Jazz Orchestran taiteellisen johtajan ja pääkapellimestarin Ed Partykan sävellyksiä ja sovituksia räätälöitynä UMO Helsinki Jazz Orchestran laajennetulle kokoonpanolle.

Last Dance -albumi syntyi pandemian pakottamissa poikkeusoloissa ja se taltioitiin Helsingissä syksyllä 2020. Melankoliset melodiat soivat rikkaasti ja rehevästi, tarjoillen intiimejä ja ilmeikkäitä improvisoituja sooloja UMO Helsinki Jazz Orchestran solisteilta. Kapellimestarina itseoikeutetusti Ed Partyka.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

April Jazz: UMO Helsinki Jazz Orchestra, PJK Big Band & Pepe AhlqvistSellosali, espoo22.4. Klo 19:30

keikka

UMO Helsinki Jazz Orchestra: Last Dance – New Music for Jazz Orchestra by Ed Partyka

Last Dance -levynjulkaisukonsertissa kuullaan UMO Helsinki Jazz Orchestran taiteellisen johtajan ja pääkapellimestarin Ed Partykan sävellyksiä ja sovituksia räätälöitynä UMO Helsinki Jazz Orchestran laajennetulle kokoonpanolle. Last Dance -albumi syntyi pandemian pakottamissa poikkeusoloissa ja se taltioitiin Helsingissä syksyllä 2020. Melankoliset melodiat soivat rikkaasti ja rehevästi, tarjoillen intiimejä ja ilmeikkäitä improvisoituja sooloja UMO Helsinki Jazz Orchestran solisteilta. Kapellimestarina itseoikeutetusti Ed Partyka.

 

PJK Big Band & Pepe Ahlqvist

Pop & Jazz Konservatorion (PJK) Big Band solistinaan Pepe Ahlqvist aloittaa kolme päivää kestävän big band -kimaran Sellosalissa.

Euroopalaiseen blueseliittiin kuuluva tuusulalainen Pepe Ahlqvist on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu bluesmuusikko. Yli neljäkymmentä vuotta kestäneellä urallaan hän on esiintynyt lukuisien legendaaristen bluesartistien kanssa. Pepen upeat ja menestyksekkäät äänitteet sekä vuosien varrella heitetyt yli 6000 keikkaa ovat taanneet vakaan suosion läpi vuosien. Pepe Ahlqvistia pidetään lahjakkaana ja persoonallisena laulaja-lauluntekijänä, kitaristina ja huuliharpistina. Vuonna 2017 hän sai elämäntyöpalkinnon Finnish Blues Awards -tapahtumassa Helsingissä.

Pepe Ahlqvist, laulu
Markku Renko, kapellimestari
Pop & Jazz Konservatorion Big Band

 

Kesto n. 2 h 45 min, väliaika
Liput alk. 29/24 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), Lippu.fi