Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Antti Lötjönen Quintet East,TTT-Klubi, tampere9.4. Klo 22:00

Liput 22 €

Tontillaan maamme kenties kysytyin jazzmuusikko Antti Lötjönen on vieraillut useasti TTT-Klubilla eri yhtyeiden luottobasistina. Nyt tapaus on erityinen, sillä tällä keikalla hän luotsaa omaa bändiään.

Yli sadalla jazzlevytyksellä vaikuttanut Lötjönen julkaisi viime vuonna odotetun ja kehutun soolodebyyttinsä, jonka miehistö nähdään kokonaisuudessaan TTT-Klubilla. Eturivi pursuaa solistista voimaa Mikko Innasen, Jussi Kannasteen ja Verneri Pohjolan puhaltimilla. Rummuissa aina luova ja persoonallinen Joonas Riippa. Pääasiassa Lötjösen sävellyksiä soittava kvintetti seilaa vapailla mutta rytmikkäillä vesillä. Luvassa on silkkaa musiikillista nautintoa!

Antti Lötjösen työskentelyä on vuosien varrella kuultu Suomen huomattavimmissa jazzyhtyeissä, kuten Ilmiliekki Quartet, The Five Corners Quintet, Aki Rissanen Trio, 3TM, Jukka Perko Tritone, Ricky-Tick Big Band, Timo Lassy Band, Verneri Pohjola Quartet ja Mikko Innanen Autonomus. Kansainvälisesti merkittävää huomiota hän sai kiertäessään Eurooppaa viisinkertaisen Grammy-voittajan, rumpalilegenda Jeff "Tain" Wattsin trion riveissä.

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.