Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Olavin Jazz: Mirja Klippel Duo (Tanska),Savonlinnan Kulttuurikellari, savonlinna8.4. Klo 19:00

Mirja Klippel Duo

keikka

Liput 20/18 € ennakkoon www.nettilippu.fi ja ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

Mirja Klippel on tehnyt itsensä tunnetuksi kansainvälisissä musiikkipiireissä melodisella ja runollisella musiikillaan. Hänen toinen kokopitkä albuminsa Slow Coming Alive, joka yhdistää americanaa ja suomalaista folkia. Klippelin kiehtova ääni ja akustiset kielisoittimet yhdistettynä palkitun tanskalaisen kitaristi Alex Jønssonin hienovaraisiin äänimaisemiin luovat duon ja kuuntelijoiden välille mykistävän ja intiimin tilan.

Klippel kuvailee uusinta levyään seuraavasti: ”Monet elämäni kivuliaimmista kokemuksista ovat myös olleet elämäni pyhimpiä. Kun koskettaa pohjaa, voi joskus nähdä välähdyksen totuudesta, kuin  kirkkaan valon, joka johdattaa kokemuksen läpi. Aloin lukea läpi runoja joita kirjoitin lapsena ja teini-ikäisenä. Oli hyvin parantavaa palata aikuisena takaisin niihin hetkiin, joissa viattomuus kerran  loppui. Tämän prosessin kaiut kuuluvat läpi albumini laulujen.”

Klippel asuu Tanskassa, ja vuonna 2016 hänet huomioitiin Songwriter of the Year -palkinnolla. Hänen uusin albuminsa sai kolme ehdokkuutta vuoden 2021 Danish Music Awards Roots -gaalassa.

Tapahtuman järjestää: Olavin Jazz ry. Yhteistyössä Nova Records Oy & Savonlinnan Kulttuurikellari ry

"Strong, deep and honest folk/americana” GAFFA (DENMARK) ★★★★★

“…a folk diamond for filigree-pop-audiophiles” – Glitterhouse (GERMANY)

“Mirja Klippel has a special talent to write songs that sound like a piece of her soul.” - To Go Berlin(GERMANY)

“I tried to find a way to compare her to another artist, but simply couldn't. There was only Mirja Klippel.” – Postimees (ESTONIA)

Keikat samana päivänä kaupungissa savonlinna

Ei muita keikkoja.