Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

OH YEAH: Charles Mingus 100 vuotta -juhlakonsertti,Tampere G Livelab, tampere6.4. Klo 19:00

OH YEAH

keikka

Liput 25 € 
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 18:00

Showtime: 19:00

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta basisti/säveltäjä Charles Mingusin syntymästä. Kotimaan jazzhuipuista koostuva yhtye OH YEAH juhlistaa tätä esittämällä Mingusin musiikkia G Livelabissa huhtikuussa!

Charles Mingus (1922-1979) oli yhdysvaltalainen jazzbasisti, säveltäjä, orkesterinjohtaja ja pianisti, jota pidetään yhtenä merkittävimmistä muusikoista jazzin historiassa.

Yhtye haluaa tukea Mingusin musiikillista perintöä hallitsevaa perikuntaa, ja jokaisesta esiintymispalkkiosta annetaan osuus Let My Children Hear Music -järjestölle.

Kokoonpano:
Mikael Saastamoinen: kontrabasso
Kalevi Louhivuori: trumpetti
Johannes Sarjasto: alttosaksofoni
Ukko Heinonen: tenorisaksofoni
Juha Kortehisto: pasuuna
Arto Ikävalko: piano
Ville Luukkonen: rummut

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G Livelab Tampereen keikat ovat ikärajattomia.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus 

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.