Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 11.8.

helsinki

Teurastamo Jazz Picnic: Ville Luukkonen trio feat. Arto Ikävalko,Teurastamo, helsinki11.8. Klo 17:00

Ville Luukkonen trio feat. Arto Ikävalko

keikka

Vapaa pääsy

Teurastamon päädyn jättiterassi on kesäkeskiviikkoisin stadin paras illanviettopaikka. Tule suoraan töistä aftereille kuuntelemaan hyvää musaa ja rentoutumaan ystävien kanssa! Jami-isäntinä Ville Luukkonen ja Jonathan Bäckström.

Houseband 17:00
Jamit 18:00

Huom! Teurastamo kunnioittaa kulloinkin voimassa olevia tapahtumarajoituksia.

kotka

Vapaat äänet: David Chevallier trio + Tomi Nikku "Curiosity",Merikeskus Vellamo, kotka11.8. Klo 18:00

Tomi Nikku

David Chevallier trio (www)

David Chevallier Curiosity (www)

keikka

Monipuolisesti lahjakas kitaristi David Chevallier viljelee kuvitteellista folkjazzia basisti Sébastien Boisseaun ja rumpali Christophe Lavergnen kanssa muodostamallaan erinomaisella triolla. Alunperin jo helmikuulle 2021 suunniteltu yhtyeen Suomen kiertue pääsee nyt käynnistymään elokuussa 2021. Elokuun 11.- 20. päivä järjestetään yhteensä yhdeksän konserttia, joista kolmessa he esiintyvät kvartettina Tomi Nikkun kanssa. 

Tomi Nikku on tekemässä vahvaa nousua suomalaisten trumpetistien eturiviin ja nyt hän liittyy David Chevallier trioon esittämään heidän uusinta ohjelmaansa Curiosity. Tässä ohjelmistossa Chevallier on inspiroitunut ECM levy-yhtiön legendaarisista kitaristeista (Ralph Towner, John Abercrombie, Pat Metheny, Terje Rypdal…) , jotka ovat luoneet perustan hänen musiikilliselle kielelleen teini-iässä. Curiosityn ensi-ilta kuullaan ranskalaisen yleisön edessä heinäkuussa 2021 belgialaisen trumpetisti Laurent Blondiaun kanssa ja sen jälkeen seuraavat esitykset ovat Kotkassa 11.8., Helsingissä 16.8. ja Turussa 20.8. Suomalainen trumpetisti kuullaan myös ranskalaisen trion kanssa arvostetussa Nevers D’Jazz -festivaalilla 11. marraskuussa.

Konsertin järjestäjä: Kotka Jazz ry
Liput: 10€, 8€ (Kotka Jazz ry. jäsenet) 5€ opiskelijat

Merikeskus Vellamo / auditorio Ilmari
Tornatorintie 99, 48100 Kotka
https://www.merikeskusvellamo.fi/

Kiertueen tuotanto: Vapaat äänet

vesilahti

Johanna Försti,Laukon kartanon puisto, vesilahti11.8. Klo 18:00

Liput 27,50 €

Kunpa sinut tuntisin paremmin -konsertissa Johanna Försti kvintetteineen saattaa pop- ja iskelmämusiikista tutut suomalaiset sävelet ja sanat jazzkansan lähestyttäväksi. Johanna Förstin monipuolisuus ja taito laulajana on Suomessa vertaansa vailla.

Laukon Kesä 2021 tarjoilee kotimaisen jazzin ystäville satumaisissa puitteissa rennon tyylikkäitä puistokonsertteja. Konserttilipulla näet aina myös Suomen suurimman ja kauneimman nykytaidekesän. Laukossa konserttivieraita palvelee korkeatasoinen kesäravintola ja filmaattinen kahvila mittavine kesäterasseineen. Laukon kartano sijaitsee Pyhäjärven rannalla 40 km Tampereen eteläpuolella (alle kaksi tuntia Helsingistä, Turusta ja Porista).