Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 3.8.

helsinki

Ääniä goes Helsinki vol. II: SUPERHEAVY. (SE) & Dynamic Dynamic,conttibar, helsinki3.8. Klo 18:00

SUPERHEAVY.

Dynamic Dynamic

keikka

Ilmainen sisäänpääsy

conttibar ja Ääniä yhteistyössä tuovat esiintyjiä festivaalin jazz- ja maailmanmusiikkiohjelmasta Helsinkiin viikoilla 30 ja 31!!

SUPERHEAVY. on ruotsalaisen kontrabasisti Daniel Anderssonin johtama kvartetti, joka saapuu Suomeen osana debyyttilevynsä Head Bopper julkaisukiertuetta. Levyn julkaisee AMP Music & Records. Yhtyeen muodostavat neljä Pohjoismaista nuoren polven jazzmuusikkoa, jotka seuraavat pelottomasti sinne, minne Anderssonin sävellykset kulkevat. Basistin vahva sävelkieli kantaa punaisena lankana läpi levyn, jolla yhtye tulkitsee näitä kappaleita edeten minimalistisesta, pohjoismaisesta akustisesta jazzista aina Americana-tyyliseen riffittelyyn.

SUPERHEAVY.
Daniel Andersson (SE) – Kontrabasso, sähköbasso, sävellykset, yhtyeenjohto
Mario Ochoa (SE/ES) – Rummut, lyömäsoittimet
Antti Lähdemäki (FIN) – Piano, koskettimet
Joel Haag (SE) – Kitarat

Dynamic Dynamic on Helsinkiläisistä ammattimuusikoista koostuva fuusiokvartetti. Kokoonpanon tyyli yhdistelee modernia hip hoppia ja rockia, flirttaillen yhtäaikaa jazz- ja r'n'b -perinteiden kanssa. Kvartetin soittajat ovat kaikki omalaatuisia oman instrumenttinsa virtuooseja, joiden keikat tarjoavat mukaansatempaavan ja ihmetyksen täyteisen kokemuksen. Dynamic Dynamicin ensimmäinen albumi on valmistumassa kesän 2021 aikana, ja se julkaistaan saman vuoden aikana.

Dynamic Dynamic
Jaakko Penttilä - kitara
Jere Mäntykangas - kitara
Samu Jaantila - basso
Tuomas Karlsson - rummut

oulu

Jumpru x OMJ Jazzpatio: SÖDERBACKA-MATIKAINEN DUO,Jumprun patio (Kauppurienkatu 6, Oulu), oulu3.8. Klo 21:00

Söderbacka-Matikainen Duo

keikka

Kokkolalaisen muusikkopariskunnan, kitaristi Martin Söderbackan ja basisti Eevalotta Matikaisen, muodostama Söderbacka-Matikainen Duo esittää monivivahteista, tunnelmallista ja voimakkaasti hetkessä elävää musiikkia. Duo säveltää omia kappaleitaan sekä sovittaa lainasävellyksiä persoonalliseen tyyliinsä hyödyntäen efektejä ja instrumenttien monipuolisia sävyjä. Illan aikana kuullaan instrumentaaleja ja laulettuja kappaleita ohjelmiston koostuessa yhtyeen omista sävellyksistä sekä jazzmusiikin klassikoista. Vahvat melodiat verhoutuvat kokoonpanon käsissä raikkaiksi sovituksiksi, jotka houkuttelevat kuuntelijaa pysähtymään musiikin äärelle.

Martin Söderbacka | kitara, laulu
Eevalotta Matikainen | kontrabasso

Vapaa pääsy