Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 22.10.

helsinki

Superposition + Katu Kaiku,G Livelab Helsinki, helsinki22.10. Klo 19:00

keikka

Palkitun rumpali-säveltäjä Olavi Louhivuoren luotsaama Superposition on kotimaisen jazzin huippunimistä koostuva tuore yhtye, jossa Louhivuoren lisäksi mukana ovat mm. Moposta tuttu saksofonisti Linda Fredriksson, JAF Triosta tuttu saksofonisti Adele Sauros ja mm. OK:KO-yhtyeen riveistä tuttu basisti Mikael Saastamoinen. G Livelab Helsingissä kvartetti esittää materiaalia We Jazz Recordsin julkaisemalta debyyttilevyltään, jolla tunnelmat vaihtuvat hymnimäisen kauniista balladeista aina tuliseen free-improvisointiin. Illan avaa suomijazzin nouseviin nimiin lukeutuva Katu Kaiku, jonka ilmaisussa yhdistyvät unenomaiset melodiat, kiemurtelevat sähköbassoriffit ja vyöryvät groovet.

--

G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan rajoitetulla 120 hengen yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:
· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois. Maskeja on myös saatavilla lipunmyynnissä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi WC-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Kari Ikosen lauluja / Mia Simanainen,Koko Jazz Club, helsinki22.10. Klo 19:00

keikka

Liput 18 / 15 e

Kansainvälisesti arvostettu oman tien kulkija Kari Ikonen tunnetaan ennenkaikkea pianistina, moogistina ja instrumentaalimusiikin säveltäjänä, mutta onpa hän lähes 30-vuotisen muusikonuransa aikana ehtinyt säveltää eri yhteyksiin aikamoisen nipun laulujakin, mm. Saima Harmajan, Lauri Viidan ja Alice Meynellin runoihin. Tässä ainutlaatuisessa konsertissa kuullaan valikoima Ikosen viisuja eri aikakausilta, kvartetille sovitettuna, Mia Simanaisen tulkitsemana!

Mia Simanainen, laulu
Kari Ikonen, piano & sävellykset
Ville Herrala, kontrabasso
Markku Ounaskari, rummut

Ovet klo 18:00
Liput Tiketistä

Koko Jazz Club ottaa erityisesti huomioon hygieniaseikat, sekä huolehtii katsomon asetuksella sekä ohjeistamalla, että asiakkailla on riittävät turvavälit.