Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 9.10.

espoo

April Jazz Club + WeeGee: Markus Niittynen Trio,WeeGee, espoo9.10. Klo 16:30

Markus Niittynen

keikka

Markus Niittynen Trio esittelee triolle sovitettuja kappaleita Markus Niittynen Quartetin tuoreelta Flashbacks -EP:ltä, ja joitakin valikoituja jazzstandardeja. Suomen jazzskenen huipuista koostuvan trion rytmisesti vahva ja energinen soitanta nojaa jazzmusiikin 1950–1960-lukujen perinteeseen.

Pianisti ja säveltäjä Markus Niittynen on tehnyt pitkän uran jazzin parissa esiintyen yli 20 maassa eri yhtyeiden riveissä. Flashbacks on Niittysen neljäs oma julkaisu. Rumpalina triossa vaikuttaa Yrjö-palkittu Jussi Lehtonen ja basistina Yhdysvalloista muutettuaan aktiivisesti Suomen jazzkentällä vaikuttanut Nathan Francis.

Markus Niittynen, piano
Nathan Francis, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Ebeli Show klo 16.30
Markus Niittynen Trio klo 17.30

Vapaa pääsy!

Tapahtuma on April Jazz Clubin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistuotanto.

kokkola

Manuel Dunkel & Söderbacka-Matikainen Duo,Kahvila Kulma, kokkola9.10. Klo 16:30

Manuel Dunkel

Martin Söderbacka

Eevalotta Matikainen

keikka

Konserttiin on vapaa pääsy.

Konsertti on osa Musiikkia Arjen Keskellä -konserttisarjaa sekä Jazz elävöittää keskustaa -hanketta, jota tukevat SKR, Kokkolan Kaupunki ja Stiftelsen för gamlakarlebynejden rs. #musiikkiaarjenkeskellä #musikmittivardagen #jazzelävöittääkeskustaa #jazzlivaruppcentrum

Manuel Dunkel - saksofoni
Martin Söderbacka - kitara
Eevalotta Matikainen - kontrabasso

turku

Selma Savolainen – laulu, kosketinsoittimet
Artturi Rönkä – kosketinsoittimet
Joonas Tuuri – sähköbasso
Jesse Ojajärvi – rummut

Selma Juudit Alessandran indie-jazziksi kutsuttu musiikki yhdistää suvereenisti röyhkeyttä, rouheutta ja hienostuneisuutta. Laulun, vintage-kosketinsoittimien sekä villiintyneen rytmisektion soundissa on paljon tuttua, mutta enimmäkseen jotain täysin uutta. Lauluyhtye Signestä tutun Selma Savolaisen sävellysten ja tekstien ympärille vuonna 2015 perustettu yhtye julkaisi kansainvälistäkin huomiota keränneen Rubicon Songs -esikoisalbuminsa marraskuussa 2019.

Liput: 10-18€