Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 4.10.

helsinki

SunJazz: TRI-,Tenho Restobar, helsinki4.10. Klo 20:00

TRI-

TRI- on helsinkiläinen jazztrio vuosimallia 2020. Yhtyeen soundi on inspiroitunut saksofonitriojen perinteestä ja se nojaa vahvasti improvisointiin ja jazzmusiikin traditioon. Ohjelmassa kuullaan pääosin omia sävellyksiä, sekä muutama jazzstandardi.

jyväskylä

Vapaat äänet: Superposition,Vakiopaine, jyväskylä4.10. Klo 17:00

keikka

JAZZIN LUONNONVOIMA!

Syksyn Vapaat äänet -kiertue esittelee Suomen ja Ranskan jazzkenttien kiehtovimpia ja ennakkoluulottomimpia muusikoita, kun rumpali Olavi Louhivuoren johtama Superposition sekä ranskalaisten pianisti Roberto Negron ja saksofonisti Emile Parisienin duo esiintyvät ympäri maata 22.9.–4.10.

Jyväskylän Vakiopaineessa esiintyvä Superposition on säveltäjä-rumpali Olavi Louhivuoren kokoama kovassa nosteessa oleva kvartetti. Kahden saksofonin, kontrabasson ja rumpujen muodostama nelikko esittää räjähdysaltista ja luovaa uutta jazzia, ja sen musiikin sävyihin mahtuvat luontevasti niin tulinen free jazz kuin hymnimäisen kauniit balladitkin. Yhtye juhlistaa kiertueella We Jazz Recordsin maaliskuussa 2020 julkaisemaa debyyttialbumiaan Superposition, joka on otettu lämpimästi vastaan niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

“Sointusoittimesta pitäytymisen ohella kuulokuvaa määrittävät nimenomaan akustiset instrumentit. Kun vielä sävellystyön jäljitä on syntynyt upean herkkäpiirteistä musiikkia, on levyn yleisvaikutelmassa jotain luonnollisen eloisaa mutta samalla vastustamattoman kaunista.” Jyri Ojala – Karjalainen

Superposition
Adele Sauros, tenorisaksofoni / Linda Fredriksson, altto- ja baritonisaksofonit / Mikael Saastamoinen, kontrabasso / Olavi Louhivuori, rummut

Liput ovelta klo 16 alkaen: 15 € / 10 €

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia koronapandemian aikaisiin rajoituksiin liittyen. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita!

Vakiopaine / Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä

Kiertueen yhteistuotanto: Vapaat äänet & Suomen Jazzliitto.