Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Validi Karkia -klubi 9-v. : STU HAMM TRIO (USA/DE) - GREATEST HITS EU TOUR 2020,Porin nuorisotalo, pori5.3. Klo 19:00

keikka

Steve Vain ja Joe Satrianin klassikkolevyjen basistivirtuoosi Stu Hamm saapuu trioineen Poriin Validi Karkian 9-v.-synttäreille maaliskuussa

Innovatiivisen basisti Stu Hammin tie on kulkenut Steve Vain 'Flexable' & 'Passion & Warfare'- sekä Joe Satrianin 'Flying In A Blue Dream' -klassikkoalbumien basismista omiin liki kymmeneen soololevyyn ja opetusmateriaaliin edistyneille basisteille. Kahden käden otelautatekniikan suomin mahdollisuuksin Hammin ohjelmistossa on haastavia moniäänisiä soolokappaleita ja hänen slap-tekniikkansa hakee vertaistaan.

Stu Hamm on valittu alan lehden Bass Player Magazinen vuosiäänestyksessä maailman parhaaksi jazzbasistiksi kolmena vuonna peräkkäin sekä parhaaksi rockbasistiksi kahtena vuonna, samat tunnustukset on irronnut myös Guitar Player -lehdessä.

Hammin uunituoreessa triossa vaikuttavat saksalaiset soittajat nuori rumpalilahjakkuus Felix Dehmel sekä Pat Methenyn, Michael Breckerin ja Ravi Coltranen kanssa soittanut kitaristi Torsten de Winkel.

'Stu Hamm 2020 Über Hits Tour' -konsertti pitää sisällään materiaalia Stu Hammin koko uran varrelta, mukanaan kappaleita, joita hän on levyttänyt Steve Vain, Joe Satrianin, Eric Johnsonin ja Frank Gambalen kanssa. Ohjelmistossa on rajoja rikkonut, 'Attitude Song' Vain Flexable-levyltä ja Passion and Warfarelta kuullaan funk-pala 'Animals'. Satrianin levyiltä on mukana 'Always with me, always with you' sekä 'Dreaming #11'. Eric Johnsonin sävellyksiä edustaa kappale 'Lone Star'. Mukana on luonnollisesti myös suureksi liveklassikoksi muodostunut "The Greatest Bass Solo Ever" (https://www.youtube.com/watch?v=nnq3ZW6OyTI) ja paljon yllätyksiä.

STU HAMM TRIO (USA/DE) - GREATEST HITS EU TOUR 2020
Stu Hamm (USA): basso
Felix Dehmel (DE): rummut
Torsten de Winkel (DE): kitara

05.03.2020 Validi Karkia -klubi 9-v.
Porin nuorisotalo, Isolinnankatu 12
Showtime klo 19.00, ovet klo 18.00
Liput 40€. Konsertti on ikärajaton.
Ennakot: kukkesand at hotmail.com
Konsertin järjestää Validi Karkia -klubi / puh. 044-2409358

Keikat samana päivänä kaupungissa pori

Ei muita keikkoja.