Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Spicy Big Band Spring: HOS Big Band goes La La Land,Kulttuuriareena Gloria, helsinki12.4. Klo 19:00

Hos Big Band

Taru Still

Antti Saari

keikka

HOS Big Band sukeltaa musikaalien lumoavaan maailmaan ja esittää musiikkia supersuosituista musiikkielokuvista La La Land (2016) ja Whiplash (2014). Damien Chazellen ohjaamat elokuvat ovat 2010-luvun ikonisia musiikkielokuvia, jotka kahmivat ilmestymisvuosinaan myös lukuisia palkintoja, kuten Oscarit parhaasta musiikista ja parhaasta laulusta (La La Land).

HOS Big Bandin lisäksi konsertin valovoimaisina laulusolisteina kuullaan laulajia Taru Still ja Antti Saari. Pue siis mekko tai puku yllesi ja hyppää mukaan tunnelmalliseen ja vauhdikkaaseen iltamaan loistavan musiikin parissa!

Showtime klo 19, ovet auki klo 18.

HOS Big Band on nimensäkin mukaisesti suuri, 20-henkinen orkesteri, jonka riveissä soittaa joukko lahjakkaita musiikinopiskelijoita ja aktiiviharrastajia Helsingistä. Yhtye toimii Helsingin Yliopiston Hämäläis-osakunnan yhteydessä ja toivottaa kaikki osakunnan jäsenet tervetulleeksi soittamaan. Yhtyettä johtaa Rasmus Soini.

Konsertti on osa Spicy Big Band Spring -konserttisarjaa, jossa esiintyy kolme helsinkiläistä big bandiä.
Muut sarjan keikat ovat:
9.3. Swingin' March with Reunion Big Band
17.5. Sointi Jazz Orchestra: Unituulia – uutta musiikkia Aili Järvelältä ja Teemu Eerolalta

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

JUSSI FREDRIKSSON TRIO: LEVYNJULKAISUKONSERTTIKoko Jazz Club, helsinki12.4. Klo 19:00

keikka

Pianisti Jussi Fredriksson julkaisee 12.4. uuden triolevyn !  ja juhlistaa albumia levyjulkaisukeikalla Koko Jazz Clubilla Helsingissä samana päivänä.

Jussi Fredriksson Trio on Fredrikssonin, basisti Jori Huhtalan ja rumpali Mika Kallion muodostama ilmaisuvoimainen voimakolmikko, joka ihastutti musiikinystäviä edellisellä levyllään ?. Kysymysmerkistä siirrytään huutomerkkiin luontevasti trion musiikin kehittyessä entistä syvempään ja omaleimaisempaan suuntaan.

Vapaapulsatiivisista tunnelmista groovaaviin maisemiin vaihtelevat tekstuurit ovat Fredrikssonin käsittelyssä nannaa. Yhtyeen saumaton yhteistyö pääsee oikeuksiinsa uudella julkaisulla, mutta ennen kaikkea livenä. 

Tervetuloa levynjulkaisukonserttiin!

Jussi Fredriksson, piano
Jori Huhtala, basso
Mika Kallio, rummut

Ovet auki klo 18