Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tuomas J. Turunen Trio feat. Manuel Dunkel Rytmihäiriöklubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki11.4. Klo 21:00

Manuel Dunkel – saksofoni

Tuomas J. Turunen – piano

Jori Huhtala – basso

Tuomas Timonen – rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

3/4 vuosisataa musiikillisia matkoja – Eero Ojasen juhlakonserttiMalmitalo, helsinki11.4. Klo 18:30

keikka

Eero Ojanen täytti alkuvuodesta 75 vuotta ja nyt sitä juhlitaan laulu- ja jazzmusiikilla monen vaikuttavan artistin voimin.

Musiikin yli 50 näytelmän (KOM, Lillan, TV-teatteri, useat kaupunginteatterit), elokuvan ja baletin säveltäjä; suomalaisen modernin jazzin eturivin pioneeri; pianisti, big band -säveltäjä ja vapaa improvisoija; valovoimaisien laulajien ja lauluyhtyeiden säestäjä ja sovittaja. Eero ’Ertsi’ Ojanen on ollut luomassa suomalaisen musiikkikulttuurin perintöä – vahvasti ja valokeilojen varjossa – yli puolen vuosisadan ajan. Malmitalolla juhlistetaan hänen alkuvuoden 75-vuotispäiviään laulumusiikkiin ja jazziin keskittyvissä konserttiosuuksissa. 

Musiikillisia kristallikiteitä 1960-luvulta nykyhetkeen. Esiintyjinä muun muassa Agit-Prop, Rami Eskelinen, Teppo Hauta-aho, Mikko Innanen, Monna Kamu, Mikko-Ville Luolajan-Mikkola, Millhill Big Band, Seppo ’Paroni’ Paakkunainen, Erkki Saarela, Anneli Saaristo, Sinikka Sokka, Heikki ’Häkä’ Virtanen – ja tietenkin maestro Ojanen.

Liput 25 / 21,50 €

Liput myy lippu.fi

HELSINKI-COTONOU ENSEMBLETavastia-klubi, helsinki11.4. Klo 21:00

keikka

Voodoo-rytmit, afropop ja jazz kohtaavat, kun suomalais-beniniläisen afrojazzin kärkinimi Helsinki-Cotonou Ensemble juhlistaa Tavastialla uutta albumiaan We Are Together, jonka julkaisee suomalainen levy-yhtiö Bafe's Factory.

Vuonna 2012 perustettu Helsinki-Cotonou Ensemble on suomalaisen maailmanmusiikin näkyvä lähettiläs maailmalla. Yhtye on esiintynyt yhdeksässä maassa yli sadan keikan verran ja julkaissut kolme kansainvälisestikin ylistettyä levyä. Kuluvana keväänä orkesteri esiintyy Tavastian lisäksi mm. Saksassa, Liettuassa, Maltalla ja Tallinn Music Week -festivaaleilla.
Helsinki-Cotonou Ensemblen musiikissa yhdistyvät beniniläiset voodoo-rytmit, tarttuvat melodiat, lennokkaat improvisaatiot ja vastustamaton energia. Yleisöä kehotetaan ottamaan tanssikengät mukaan.

 

Joakim Berghäll (Saxophones, Vocals)

Juha Räsänen  (Drums)

Janne Halonen (Guitars, Vocals)

Menard Mponda (Percussion, Vocals)

Mikko Pettinen (Trumpet, Vocals)

Noel Saizonou (Lead Vocals, Percussion, Sax)

Sampo Riskilä (Bass)

Visa Oscar (Keyboards)