Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 15.10.

kouvola

Jazz Meets Rhythm and Blues (and Latin...): jaZZé feat. Ami Aspelund & Tea Tähtinen,Kouvola-talo, kouvola15.10. Klo 18:00

jaZZé

keikka

Jazzia, lattareita ja bluesia Kouvola-talossa: jaZZé, Tea Tähtinen ja Ami Aspelund

Triokokoonpano jaZZé - eli Jasse Varpama, piano, Riku Pelo, basso ja Miika Myyryläinen, rummut - konsertoi sunnuntaina 15.10. klo 18 Kouvola-talon Simelius-salissa konsertissa ”Jazz meets Rhythm & Blues (and Latin…)”! Kuulijoille on luvassa kevyen musiikin svengaavaa tyylikirjoa jazzista lattareihin ja Rhythm & Bluesiin!

Trio jaZZé on kokeneiden muusikoiden tammikuussa 2017 muodostama uusi kymenlaaksolainen jazztrio. Varpama, Pelo ja Myyryläinen ovat kaikki musiikkialan ammattilaisia ja he kaikki myös opettavat Pohjois-Kymen musiikkiopistossa. Simelius-salissa trio jaZZé saa seurakseen Varpaman monivuotiset yhteistyökumppanit, upeat laulajat Ami Aspelundin ja Tea Tähtisen. Illassa kuullaan niin jazzstandardeja kuin useita Varpaman sävellyksiäkin.

Jasse Varpama - piano
Riku Pelo - basso
Miika Myyryläinen - rummut
feat. Ami Aspelund ja Tea Tähtinen - laulu

Lippujen ennakkovaraukset: paivi.stenvall(at)pkmo.fi. Tuntia ennen ovelta: 15/10 €. Musiikkiopistolaisille ja K9-korttilaisille vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestää Pohjois-Kymen musiikkiopisto.