Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 7.10.

helsinki

Darmon Meader ja Deborah Brown (USA), laulu & Band,Black Box, Musiikkitalo, helsinki7.10. Klo 19:00

Deborah Brown (www)

Darmon Meader (www)

keikka
 

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzin aineryhmä ja International Jazz Voice Conference tuovat Musiikkitaloon kaksi kansainvälisesti tunnettua amerikkalaista jazzlaulajaa: New York Voices -lauluyhtyeestäkin tutun Darmon Meaderin ja Kansas Cityn upeaäänisen Deborah Brownin. Laulajat esiintyvät jazzlaulukonferenssin iltakonsertissa suomalaisen yhtyeen kanssa. Konsertissa kuullaan molempien artistien omaa jazzohjelmistoa erillisissä seteissä.

http://deborah.jazzvox.com/ 
http://darmonmeader.com
http://sites.uniarts.fi/web/ijvc2017  

Liput: 33/17,50 € (Ticketmaster), 30/15 € (Musiikkitalo)
Lisätietoja: Jenny Robson, jenny.robson(at)uniarts.fi

 
 

Koppel / Colley / Blade Collective,Koko Jazz Club, helsinki7.10. Klo 21:00

Koppel / Colley / Blade Collective

keikka

Benjamin Koppel, Scott Colley ja Brian Blade tapasivat Kööpenhaminassa, Tanskassa vuonna 2012.  Koppel ja Colley olivat tuttuja entuudestaan, mutta rumpali Brian Blade osoittautui trion maagiseksi kolmanneksi jäseneksi. Kollektiivi on työskennellyt ahkerasti ja yhteisilmaisu on saavuttanut huikeita korkeuksia! 

Benjamin Koppel (DEN), saksofoni
Scott Colley (USA), basso
Brian Blade (USA), rummut

Saksofonisti Benjamin Koppel on arvostettu, organisoitunut ja palkittu jazzaktiivi Tanskan laadukkasta soittajakaartista. Hänet on mm. lyöty ritariksi Ranskan hyväksi tehdystä kulttuurityöstä. 

Scott Colley on mm. Jim Hallin, Herbie Hancockin ja Michael Breckerin basistivalinta. Yksi Amerikkalaisen tradition parhaista tulkeista luo majakan lailla näkymiä kanssamuusikoiden ilmaisuun tarttuen ja kommentoiden kontrabassolla. 

Brian Blade on eräs jazzin seuratuimpia ja rakastetuimpia tähtiä. Hänen Fellowship- yhtyeensä tuotanto, sekä pitkään jatkunut kiinnitys jättiläismäisen Wayne Shorterin kvartetissa ovat nostaneet Bladen kirkkaimpien tähtien joukkoon.

Ovet auki klo 20.00
Liput Tiketistä