Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 29.9.

helsinki

Elifantree,Koko Jazz Club, helsinki29.9. Klo 19:00

keikka

Jazzin keinoin elektroakustista musiikkia luova Elifantree on keikkaillut ahkerasti kansainvälisillä lavoilla vuodesta 2007 lähtien ja julkaissut kolme kriitikoiden ylistämää albumia Eclipse Music levy-yhtiölle. Elastiset groovet, mielikuvitukselliset sointimaailmat ja improvisaatiot sekä hurja live- energia ovat yhtyeen tavaramerkkejä.

Anni Elif Egecioglu, vocals, synths, piano
Pauli Lyytinen, saxophone, effects, sampler, synths
Eeti Nieminen, drums & percussions
Joonas Saikkonen, sound

Ovet auki klo 18
Edullisemmat liput ennakkoon Tiketistä

kuopio

Frim-Fram Quartet,Ravintola King's Crown, kuopio29.9. Klo 20:00

Frim-Fram Quartet

Ensimmäisen levynsä julkaissut Frim-Fram Quartet on perustettu rakkaudesta bluesiin. Ohjelmisto on bluesia laajalla skaalalla. Frim-Fram Quartet soittaa sekä originaaleja että cover-klassikoita jazzblues-, Chicago- ja countryblues-tyyleillä. Yhtye on ehtinyt esiintyä jo useilla blues-ja jazzklubeilla pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa, sekä 2015 Puistoblues-festivaaleilla.

Juki Välipakka ja Sirpa Suomalainen ovat työskennelleet yhdessä useissa roots ja blues-kokoonpanoissa, kuten Kanneltalon suositun Juurilla-klubin The Rooty Toot Toot Band, Blue Piano Band, Veljet & Siskot ja Soul 'n Body. Juurilla-klubilla he ovat esiintyneet lukuisien suomalaisten nimiartistien kanssa (mm. Sami Saari, Johanna Försti, Pepe Ahlqvist). Juki ja Sirpa ovat keikkailleet useilla bluesfestivaaleilla ja jazzklubeilla, aina Istanbulissa asti.

Juki Välipakka – laulu, kitara, huuliharppu
Sirpa Suomalainen – saksofoni, laulu
Harri Taittonen – Hammond-urut
Thomas Törnroos – rummut