Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Liikemiehet

keikka

Kuusi konserttia kattavalla Tuokio-kiertueella 8.-20.9. kuullaan mm. Jukka Perkon ja Felix Zengerin muodostamaa Liikemiehet-yhtyettä. Tuokio-klubi on Opintokeskus Siviksen tuottama vuosittain uudistuva konserttikiertueen ja puhetilaisuuksien konsepti.

Esitys sai alkunsa, kun kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri Siviksestä ryhtyi ideoimaan, miten leikkiä markkinoidaan taiteen keinoin elämäntapana aikuisille. Leikki on luovuutta arjessa ja kykyä heittäytyä uusiin asioihin ilman pelkoa epäonnistumisesta tai nolatuksi tulemisesta.  Muusikot Esko Järvelä, Felix Zenger, Jukka Perko ja Jouko Kyhälä heittäytyvät Oskari Mänttärin kanssa tunnin mittaiseen anarkistiseen esitykseen. "Tekemisiä ei jaeta virheisiin ja onnistumisiin vaan nautitaan yleisön edessä häpeämättä siitä, millainen maailma on juuri nyt. Aikuisen vakavasti, tervetuloa", toivottaa koreografi Hanna Brotherus.

Siviksen tuottaman, koko perheelle sopivan esityksen teema on leikki. Pääkohderyhmänä ovat kuitenkin aikuiset tavoitteenaan herättää kaikki leikkimään töissä sekä vapaa-ajalla. Niin tekevät soittajatkin ilman pelkoa itsensä nolaamisesta ja virheistä.

Jukka Perko - saksofoni ja leikki
Felix Zenger - beatbox ja leikki
Esko Järvelä - viulu ja leikki
Jouko Kyhälä - huuliharppu ja leikki
Oskari Mänttäri - juonto, leikki ja tuotanto
Hanna Brotherus - koreografia

Vapaa pääsy! 

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.