Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tuokio-klubi: Liikemiehet,Malmitalo, helsinki10.9. Klo 17:00

Liikemiehet

keikka

Liikemiehet on tunnetusti ryppyotsaisten soittajien asiallisesti pukeutuva ja ennennäkemätön kokoonpano, jonka jäsenille Hanna Brotherus on tehnyt koreografian soittamisen oheen. Miten näiden taiteenlajien yhdistäminen onnistuu ja minkälaisia tanssitaitureita ammattisoittajista paljastuu, selviää viimeistään ensi-illassa. Ihmiset lavalla ja esityksen takana ovat

Jukka Perko - saksofoni ja leikki
Felix Zenger - beatbox ja leikki
Esko Järvelä - viulu ja leikki
Jouko Kyhälä - huuliharppu ja leikki
Oskari Mänttäri - juonto, leikki ja tuotanto
Hanna Brotherus - koreografia

Esitys sai alkunsa, kun kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri Siviksestä ryhtyi ideoimaan, miten leikkiä markkinoidaan taiteen keinoin elämäntapana aikuisille. Leikki on luovuutta arjessa ja kykyä heittäytyä uusiin asioihin ilman pelkoa epäonnistumisesta tai nolatuksi tulemisesta.

Liikemiehet on fyysinen konsertti kurinalaisesta leikkimisestä. Liikemiesten hengitys synnyttää laulua, joka synnyttää naurua, joka tanssittaa ja soitattaa. Esitys luottaa siihen, että elämä on liikettä ja liikemiesmäisyys on vakavuutta, joka naurattaa itseä ja muita. Epäasiallisuus ja hulluus on leikki, johon aikuisilla on lasten rinnalla etuoikeus, tiivistää Hanna Brotherus.

Muusikot Esko Järvelä, Felix Zenger, Jukka Perko ja Jouko Kyhälä heittäytyvät Oskari Mänttärin kanssa tunnin mittaiseen anarkistiseen esitykseen.

Vapaa pääsy!

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Il Mondo Di Karri: Pastiche Melting Pot MusicOluthuone Kaisla, helsinki10.9. Klo 20:00

keikka

Il Mondo di Karri esittelee jälleen suomalais-italialaista jazz-yhteistyötä!

Tämä yhtye on kulttuurien todellinen sulatusuuni: laulaja Franco Capone on lähtöisin Roomasta, mutta myöhemmin asunut pitkään Ranskassa sekä Lontoossa. Luhtala taas asuu niin Italiassa kuin Suomessakin, kun taas Pasquale De Paola ja Paolo Cozzolino ovat napolilaisia. Nämä kaikki vaiheet antavat oman värinsä heidän musiikkiinsa, joka koostuu lähinnä originaalimateriaalista. 

Franco Capone - laulu
Karri Luhtala - koskettimet
Paolo Cozzolino - basso
Pasquale De Paola - rummut