Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Kari Ikonen ja Henrik Sandås – Kaksi sooloa ja duo,Malmitalo, helsinki18.2. Klo 19:00

keikka

Kaksi erilaista musiikillista maailmaa esittäytyy ensin kummankin artistin soolo-osuuksissa ja lopuksi yllätyksellisesti duo-esityksenä.

Henrik Sandåsin ainutlaatuinen soolobandoneon-musisointi pohjautuu argentiinalaisiin sävelmiin suomenruotsalaisin vaikuttein. Paitsi vaikuttava tangotulkitsija, hän on myös loistava improvisoija. Kari Ikonen esittää pianolla improvisaatioita ja omia sävellyksiään. Musiikilliset vaikutteet tulevat Euroopan, Afrikan, Pohjois-Amerikan, Lähi-idän, Atlantiksen ja lähimpien elliptisten galaksien musiikkikulttuureista.

Kari Ikonen – piano ja Henrik Sandås – bandoneon

Kesto 75 min, ei väliaikaa

Liput 12 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupalvelu

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1

www.malmitalo.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

UMO & Nicole WillisSavoy-teatteri, helsinki18.2. Klo 19:00

keikka

Suomen soul-taivaalle kymmenisen vuotta sitten lennähtänyt newyorkilainen Nicole Willis ja UMO lyövät hynttyyt yhteen ajankohtaisiin teemoihin kytkeytyvässä konsertissaan helmikuussa.
– Toivon, että konsertti antaa ajattelemisen aihetta mutta saa yleisön myös tanssimaan, hän kertoo.
– Olemme nivoneet ajankohtaisten ja vähän melankolisten aiheiden, kuten sodan, rasismin ja talouden tilan lomaan myös positiivisempia ja valoisampia teemoja. Luvassa on räjähtävä paketti soulia ja funkia, sitä perus-nicole-willisiä, tällä kertaa vähän isommassa bändipaketissa.

Mukana nähdään myös Nicole Willisin puoliso, paljon UMOn kanssa yhteistyötä tehnyt Jimi Tenor, joka on sovittanut tätä konserttia varten valittuja paloja Nicole Willisin ja Soul Investigatorsin uusimmalta levyltä.

Willisin, The Soul Investigatorsin kitaristi Petri Toikkasen ja Jimi Tenorin sävellyksistä mukaan on napattu mm. kappaleet Together We Climb, Let’s Communicate ja One In A Million. Tenorin tekemissä uusissa sovituksissa kuuluu hänen eeppisen elokuvallinen otteensa big band -sovituksiin.

Nicole Willis, joka tunnetaan pitkästä yhteistyöstään sekä The Soul Investigators -yhtyeen että kumppaninsa Jimi Tenorin kanssa (Cola & Jimmu) säveltää sävyltään tummia, mutta hengeltään valaisevia lauluja, joita ei perinteisesti assosioida soul-laulajattarien repertuaariin. Hän on 20 vuoden ajan säveltänyt esittämänsä laulut, eikä tahti tunnu hidastuvan tai laatu kärsivän. Willisin ja The Soul Investigatorsin uusin, viime lokakuussa ilmestynyt ja kolmas yhteinen levy Happiness In Every Style sai viiden tähden arviot Helsingin Sanomissa ja Soundissa.

Liput Ticketmasterista 28 € / 24 € / 14 €, sis. toimituskulut.

Johanna Försti: Gospel SpecialKoko Jazz Club, helsinki18.2. Klo 19:00

keikka

Johanna Försti on tullut tutuksi monista yhteyksistä. Karismaattista vokalistia on kuultu muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa- shown solistina ja Teppo Mäkysen rinnalla Jo Stance- pseudonyymin takana. Koko Jazz Clubin Gospel Special tuo huikean ykköslaulajamme äänen koko kirjon nautittavaksi monipuolisen ohjelmiston parissa.

Förstin yhtyeessä soittavat takuuvarma urkutunnelmoija Mikko Helevä, bassossa Kokon uusi tuttavuus, kokenut Arto Nurmi, ja perkussioita soittaa upea Mamba Assefa

Johanna Försti, laulu
Mikko Helevä, urut
Arto Nurmi, basso
Abdissa Mamba Assefa, perkussiot

Ovet auki klo 18.

Liput 18 / 15 €

Ilmoita keikka

Helmikuu 2016
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      

Selaa kaupungeittain


Katso kaikki tapahtumat