Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 16.2.

helsinki

Blue Trio feat. Reija Lang,Ravintola Kruna, helsinki16.2. Klo 20:00

The Blue Trio

keikka

Jazzia Krunassa tiistaina kello 20 alkaen. Lavalla The Blue Trio vierailijanaan vokalisti Reija Lang.

Jonas Forsman - rummut
Ilkka Hanski - basso
Lassi Kouvo - piano
feat. Reija Lang - laulu


Vapaa pääsy!

hämeenlinna

Vapaat äänet: Pepa Päivinen & Good Romans,Suisto-Klubi, hämeenlinna16.2. Klo 20:00

keikka

Vapaat äänet -kiertue saapuu Suistolle ja lupaa lyyristä äänimaalailua alitajunnasta!

Saksofonisti Pepa Päivisen ja Good Romans -duon eli kitaristi Ilari Filanderin sekä rumpali Jussi Miettolan muodostama triokokoonpano on vuodesta 2012 alkaen kehittänyt omaa ääntään, jota voi kuvailla varsin omaperäiseksi. Päivinen soittaa bändissä tenorisaksofonin ohella bassoklarinettia ja huiluja, Filander ja Miettola puolestaan laajentavat omia äänimaailmojaan efektein. Tuloksena on yhtyeen omien sanojen mukaan ”psykofyysinen loikka ei-kenenkään-maalle, paikkaan missä mieli on vapaa vaeltamaan”. Yhtye on julkaissut tähän mennessä yhden kehutun albumin (Ghost of a Dog, 2014). Pepa Päivinen tunnetaan pitkän linjan ennakkoluulottomana jazztekijänä, joka oli osa Edward Vesalan legendaarista Sound&Fury-kokoonpanoa. Päivinen on myös pitkäaikainen UMO Jazz Orchestran jäsen. Ilari Filanderin ja Jussi Miettolan Good Romans on julkaissut omillaan yhden albumin (Open This Door, Never Look Back, 2014).

Järjestyksessään 27. ranskalais-suomalainen kiertue, jonka Suomen jazzliitto ja Vapaat äänet yhdessä tuottavat, käynnistää Vapaiden äänien juhlavuoden. Syksyllä 1996 alkanut kiertuetoiminta juhlii vuonna 2016 kaksikymmenvuotista taivaltaan.

Liput 10 eur (ennakko tiketti.fi  8,50 € sis toimitusmaksu)
Suisto-Klubi: Verkatehtaankuja 7, 13200 Hämeenlinna

salo

Vapaat äänet: Théo Ceccaldi trio,Salon Taidemuseo Veturitalli, salo16.2. Klo 19:00

Théo Ceccaldi trio (www)

keikka

Intensiivistä kamarijazzia Ranskasta!

Vapaat äänet -konsepti juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan.  Salon konsertti on osa 14 konsertin mittavaa kiertuetta.

Viulisti Théo Ceccaldin, kitaristi Guillaume Akninen ja sellisti Valentin Ceccaldin muodostama triokokoonpano on kotoisin Orléansista, Ranskasta. Vuonna 2010 perustetty kombo esittää intensiivistä ja ilmavaa kamarijazzia, jossa jouset ja sähkökitara yhdistyvät persoonallisella tavalla. Kyseessä on taitava nuori yhtye, jonka ilmaisu on erittäin kypsää ja soiton ilo käsin kosketeltavaa.

Ahkerasti konsertoinut yhtye valittiin kotimaassaan osaksi arvostettua Jazz Migration -kiertueohjelmaa vuonna 2014. Ayler Records on julkaissut yhtyeen kaksi albumia ”Carrousel” (2012) sekä ”Can you smile?” (2015), jossa trion vierailijana soittaa maailmanluokan kontrabasson taitaja Joëlle Léandre. Théo Ceccaldi kuluu Olivier Benoît’n johtamaan Orchestre National de Jazziin, eli Ranskan kansalliseen jazzorkesteriin.

Théo Ceccaldi viulu
Guillaume Aknine sähkökitara
Valentin Ceccaldi sello

Liput 12/5 €

Järj. SaloJazz ry
Yhteistyössä Vapaat Äänet, Salon kaupungin kulttuuriasian yksikkö, Jazz Finland LIVE