Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Flame Jazz ja Turku Jazz Orchestra toteuttavat yhteistyössä tunnelmallisen suomalaisen musiikin illan Logomossa. Konsertti on jatkoa vuoden 2014 suuren suosion saavuttaneelle Nordic Vocal Night –yhteistyökonsertille. Lavalle nousee illan aikana kaksi upeaa kokoonpanoa.

TURKU JAZZ ORCHESTRA & JUKI VÄLIPAKKA: ELLINGTONIA SUOMEKSI

Solisti Juki Välipakka
Kapellimestari Vellu Halkosalmi
Suomennokset Mikko Koivusalo

Duke Ellingtonin tuotanto on kaikille tuttua, mutta sitä ei vielä koskaan kuultu suomeksi laulettuna. Kirjailija, sanoittaja ja säveltäjä Mikko Koivusalo on kääntänyt Ellingtonin klassista big band –ohjelmistoa suomeksi jazzlaulaja Juki Välipakalle.

Ellingtonin orkesterin laulusolistina toimi aikoinaan äänivirtuoosi Jon Hendricks, joka oli erityisesti scat-laulun ja vokaliisien mestari. Hendricksin veroinen äänenkäytön lkane i on myös Juki Välipakka. Yhdessä Välipakka ja Turku Jazz Orchestra tuovat Ellingtonin musiikin yleisölle nyt ennen kuulemattomalla tavalla!

PANU SAVOLAINEN TOIVO & YONA

Yona, laulu
Panu Savolainen, vibrafoni
Teemu Viinikainen, kitara
Jori Huhtala, kontrabasso

Syksyllä 2015 tulee kuluneeksi 100 vuotta mestarisäveltäjä Toivo Kärjen syntymästä. Sen kunniaksi koko lkane sydämet valloittaneet, unohtumattomat kappaleet puhaltaa eloon Suomi-jazzin tyylitaituri Panu Savolainen tuoreilla sovituksillaan. Luvassa on nostalgista, viihdyttävää ja vauhdikastakin ohjelmistoa!

Savolaisen uudessa Toivo-kokoonpanossa ovat mukana kitaristi Teemu Viinikainen ja basisti Jori Huhtala, molemmat elegantista ilmaisustaan tunnettuja muusikoita. Sokerina pohjalla laulaa Yona, jota osuvampaa solistia tällaiseen tyylirajat ylittävään produktioon saa hakea. Yona liikkuu luontevasti niin tangon, foxin, laulelman kuin jazzin sävelkuluissa.

DINNER&SHOW

Dinner&Show on tarjolla alkaen klo 17.00. Paketti on myynnissä Lippupisteen kautta hintaan 82,5€/hlö (sis. ruoan ja liput). Katso herkullinen pikkujoulumenu ja muut lisätiedot osoitteessa www.lippu.fi/flame-jazz.

LIPUT

35€ / S-Etukortilla 31,5€ (max 2 etua/kortti, ei bonusta) / Dinner&Show 82,5€ / Opiskelijat ja eläkeläiset 32,5€

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.