Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Joonas Haaviston kotikonserteissa vuorossa on myös Haaviston triosta ja todella monesta muustakin yhtyeestä tuttu basisti Antti Lötjönen.

Joonas Haavisto, p
Antti Lötjönen, b

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

We Jazz 2015Vallilan Varikko / Kulttuuriratikka, helsinki12.12. Klo 18:00

Invitation Quintet

keikka

Kulttuuriratikassa hetken kokoonpano Invitation Quintet. Konseptin idea on se, että yksi muusikko kutsuu aina seuraavan ja kukaan heistä ei tiedä bändin muita jäseniä. Sitä ette tiedä tekään, hyvä yleisömme. Mysteerimuusikot nousevat yksitellen sporan kyytiin ja musiikki on taatusti ennalta-arvaamatonta. Kyseessä on myös päättymätön teos. Ensimmäinen muusikko on jo äänessä yleisön astuessa kyytiin ja koko bändi jää soittamaan ratikan tyhjentyessä noin 45 minuuttia myöhemmin. Tärkeimmät säännöt: Liput on syytä ostaa ennakkoon, sillä paikalla tuskin on lipunmyyntiä ja Vallilan Varikon pysäkillä kannattaa olla ajoissa. Kaikki muu hoituu improvisoiden.

Invitation Quintet 
Kokoonpano salainen

We Jazz 2015Genelec House, helsinki12.12. Klo 20:00

Gunter Hampel Quintet

Aki Rissanen Sturm

We Jazz Jam Session

We Jazz DJs

keikka

Saksalaisen ja eurooppalaisen jazzin legendan Gunter Hampelin saapuminen We Jazziin on tärkeä tapaus ja hieno tilaisuus. Yhdessä luomisen voimaan luottavan yhtyeen mukana on brasilialainen tanssija Danilo Cardoso ja luvassa on varmasti kokonaisvaltainen elämys. Tämä kombo kulkee myös nimellä Gunter Hampel Music + Dance Improvisation Company. Vierailu toteutetaan yhteistyössä Goethe-Institut Finnlandin kanssa.

Pianisti Aki Rissanen tekee käännöksen kohti elektronisen avantgardemusiikin maailmaa uudella albumikonseptillaan Sturm. Akustinen piano on vahvasti läsnä levyn soundissa ja tunnelma on kiehtovasti useaa eri maailmaa samaan aikaan. Livekonsepti on tarkoitus toteuttaa kokonaisvisualisoimalla esiintymishuone ja mahdollisesti jatkamalla visuteemaa myös ulkopuolella.

Genelec Housen loft jazz -ilta pitää sisällään We Jazz -historian ensimmäiset jamit. Tästä tulee mielenkiintoista.

We Jazzin deejiikollektiivi on yhtä kuin Eero Löyttyjärvi ja Matti Nives ajoittain keikoilla vierailevilla luottokavereilla täydennettynä. Levylaukusta löytyy rapeaa jazzia genren alusta tähän päivään. Kiintopisteenä on 60-luvun raaka klubi- soundi. Löyttyjärveä voi kuulla lauantaisin klo 14-16 Basson Lauantaijatseissa ja Nives on toinen Radio Helsingin sunnuntain puolessapäivässä toimivan Jazz kiinnostaa -ohjelman housteista.

Gunter Hampel Quintet
Gunter Hampel, vbs, b-cl & fl
Cavana Lee Hampel, voc
Bernd Oezsevim, dr
Johannes Schleiermacher, t-sax
Danilo Cardoso, d a n c e

Aki Rissanen Sturm
Aki Rissanen, yamaha CP70 electric grand piano & electronics
Petri Ruikka, visuaalit

We Jazz Jam Session
???

We Jazz DJs
Eero Löyttyjärvi
Matti Nives

Vintage Christmas with SparksRavintola Kappeli, helsinki12.12. Klo 18:00

Shirley Sparks & Aleksis Liukko

Rakastettuja amerikkalaisia joululauluja 1930-50 -luvuilta jazzahtavaan tyyliin laulaja Shirley Sparksin ja pianisti Aleksis Liukon tulkitsemina.

Kaikki esitykset:
pe 11.12. klo 18
la 12.12. klo 18
ma 14.12. klo 18
ke 16.12. klo 18
to 17.12. klo 18

Esityksiin vapaa pääsy, tervetuloa!

Ilmoita keikka

Joulukuu 2015
MaTiKeToPeLaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Selaa kaupungeittain


Katso kaikki tapahtumat