Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

UMO feat. Cæcilie Norby,Espoon kulttuurikeskus, espoo20.11. Klo 19:00

keikka

Vahvaääninen, monialainen jazz-, rock- ja popvokalisti, tanskalainen Cæcilie Norby saapuu marraskuun lopussa UMOn vieraaksi Espoon kulttuurikeskukseen.

Sujuvasti eri musiikkityylien välillä sukkuloivan ja stereotypioita karttavan Cæcilie Norbyn yli 30-vuotiselle uralle on mahtunut paljon. Jazzia, bluesia, soulia, rockia ja klassista, useiden pophittien jazzversioita, neljä levyä legendaarisen Blue Noten tallissa ensimmäisenä pohjoismaisena laulajana sekä lähes puoli miljoonaa myytyä levyä. Kaikki tämä yhdessä tekee Norbystä yhden menestyneimmistä eurooppalaisista jazzmuusikoista ja varsinaisen sillanrakentajan popin ja jazzin välille.

Aretha Franklinin ja Monica Zetterlundin kaltaisiin laulajattariin verrattu Norby on tehnyt yhteistyötä mm. Chick Corean, Kurt Ellingin ja Michel Legrandin kanssa.

Vahvoja melodioita arvostavalta Cæcilie Norbyltä kuullaan marraskuisessa konsertissa läpileikkaus viime vuosien tuotannosta. Orkesteria johtaa kapellimestari Kirmo Lintinen. Konsertin tuottavat UMO ja Espoon kulttuurikeskus.

Liput 32,50 / 27,50 toimituskuluineen.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.