Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Il Mondo Di Karri with Valeria Rinaldi,Pub Adjutantti, helsinki11.11. Klo 20:00

Karri Luhtala

(+ Valeria Rinaldi)
keikka

Roomalainen jazzlaulaja Valeria Rinaldi saapuu pianisti Karri Luhtalan vieraaksi kiertueelle Suomeen. Tarjolla omia sävellyksiä ja jazzklassikoita.

Valeria Rinaldi - laulu
Karri Luhtala - piano

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Buba Wii Aa on TourHelsinki Contemporary, helsinki11.11. Klo 18:00

keikka

Jazztrio Buba Wii Aa omaperäisellä kiertueella marraskuussa

Vastikään debyyttijulkaisunsa kasettimuodossa ja digitaalisesti julkaissut nuori jazztrio Buba Wii Aa kiertää Suomea 10.-15.11. kiertueella, joka vie jazzmusiikkia harvinaisiin esityspaikkoihin. Kiertueen tavoitteena on yhdistää samaan tilaan jazzia ja kuvataidetta samalla esitellen uusia areenoja musiikille perinteisten klubitilojen ja konserttisalien sijaan. Buba Wii Aan marraskuinen kiertue on merkityksellinen etappi myös triolle, sillä kiertueella juhlistetaan yhtyeen syyskuista Taco Taco Taco! -kesettijulkaisua, joka on samalla aloituslaukaus We Jazz -kollektiivin julkaisutoiminnalle. Kasetin ja digilatauksen sisältävän julkaisun ensimmäinen painos myi loppuun nopeasti ja kiertueen alla luvassa on toinen painos. Kiertueen tuottavat yhteistyössä We Jazz ja Mio Mio Productions.

Trion kiertueen toinen konsertti Helsinki Contemporary -taidegalleriassa Bulevardilla kuvataiteilija Miikka Vaskolan Remembering Forwards -näyttelyssä. Liput 10 / 6 €.

BUBA WII AA

Sami Nummela - rummut

Mikael Myrskog - koskettimet

Eero Seppä - kontrabasso