Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Buba Wii Aa on Tour,Apollo Live Club, helsinki10.11. Klo 20:00

keikka

Jazztrio Buba Wii Aa omaperäisellä kiertueella marraskuussa

Vastikään debyyttijulkaisunsa kasettimuodossa ja digitaalisesti julkaissut nuori jazztrio Buba Wii Aa kiertää Suomea 10.-15.11. kiertueella, joka vie jazzmusiikkia harvinaisiin esityspaikkoihin. Kiertueen tavoitteena on yhdistää samaan tilaan jazzia ja kuvataidetta samalla esitellen uusia areenoja musiikille perinteisten klubitilojen ja konserttisalien sijaan. Buba Wii Aan marraskuinen kiertue on merkityksellinen etappi myös triolle, sillä kiertueella juhlistetaan yhtyeen syyskuista Taco Taco Taco! -kesettijulkaisua, joka on samalla aloituslaukaus We Jazz -kollektiivin julkaisutoiminnalle. Kasetin ja digilatauksen sisältävän julkaisun ensimmäinen painos myi loppuun nopeasti ja kiertueen alla luvassa on toinen painos. Kiertueen tuottavat yhteistyössä We Jazz ja Mio Mio Productions.

Kiertue starttaa näyttävästi Pohjoismaiden suurimman startup-tapahtuma Slushin avajaisjuhlista Apollosta tiistai-iltana 10. marraskuuta. Tapahtumaan sisäänpääsy vain Slush-passilla.

BUBA WII AA

Sami Nummela - rummut

Mikael Myrskog - koskettimet

Eero Seppä - kontrabasso

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

jaZZanti-konsertti: Trio Uffe Krokfors – Iro Haarla – Barry Altschul plays Carla Bleyravintola Laulumiehet, helsinki10.11. Klo 19:00

keikka

Ulf Krokfors: kontrabasso, Iro Haarla: flyygeli ja Barry Altschul (US): rummut

“Sain idean Carla Bleyn sävellysten soittamisesta viime vuonna: Kuunneltuani pitkästä aikaa Paul Bley Trio:n äänityksiä ECM-levymerkille tuli mieleen että Iron kanssa olisi hieno soittaa niitä kappaleita mitä levyillä oli. Säveltäjinä niissä on Annette Peacock ja Carla Bley. Ehdotin tätä asiaa Petri Haussilalle, joka jäi hautomaan asiaa. Tässä vaiheessa ei ollut rumpalista tietoa. Kuukausi sitten Petri sitten soitti ja sanoi, että oli kysynyt Barry Altschulia tähän, joka oli pitkään Paul Bleyn trion rumpalina. Barry suostui ja koska hän on marraskuussa Tanskassa oli kätevää lennättää hänet tänne pariksi päiväksi. Olen oli soittanut Barryn kanssa Juhani Aaltosen tuplatriossa vuosia sitten. Silloin oli lauteilla Junnun trio ja viulisti Billy Bangin trio.

Trion musiikissa pääpaino on luultavasti balladeissa, tosin jollain menevällä välillä höystettynä. Odotamme innolla tätä sessiota ja uskon että meillä ei tule olemaan sen suurempia ongelmia löytää yhteinen sävel vaikka harjoitusaikaa liiemmälti ei oikeastaan ole. Puhumme samaa kieltä kaikki kolme.”

Ulf Krokfors.

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Musiikinedistämissäätiö.

Liput: 15 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 10 €, pariskunnat 10+10€, opiskelijat 8€. Ennakkoliput: Digelius Music (www.digelius.com) tai Liveto.fi, liput: 16,5€, 11€ ja 8,8€

Voit tilata itsellesi jazzmenun, ota yhteys ravintola Laulumiehiin: 045-2622 991