Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Maanantai 25.5.

helsinki

Spring Thing Jazz,Bulevardin kahvisalonki, helsinki25.5. Klo 19:00

keikka

Sibelius-Akatemian jazzopiskelijat järjestävät kurssinsa lopputyönä maanantaina 25. toukokuuta Spring Thing Jazz -konsertin Bulevardin kahvisalongissa, jossa esiintyy kolme toisistaan poikkeavaa jazzyhtyettä, Sami Nummela (soolo), Try for Kate ja Holger Marjamaa Trio. Tapahtuman ovat tuottaneet Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzopiskelijat ja se liittyy music business -opintokokonaisuuteen, jossa opettajana toimii We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives.

Rumpali Sami Nummela etsii pelkän rumpusetin avulla tunnettuihin jazzklassikoihin uutta näkökulmaa. Keskeisenä teemana ovat yksinkertaisuus, rauha ja tila.

Try For Kate on kolmen eri maan kansalaisen muodostama yhtye: Max Zenger (sax, cl, FIN), Mike McCormick (gtr, CAN) ja Daniel Sommer (drs, DEN). Puupuhaltimet, sähkökitara ja rumpusetti muodostavat uuden ja ilmaisuvoimaisen kokoonpanon. Yhtyeen jäsenet luovat vivahteikasta ja lumoavaa vuoropuhelua sävellysten ja vapaan improvisaation rajamailla.

Holger Marjamaa Trio on suomalais-eestiläinen pianotrio. Holger Marjamaa (pno, EST) on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt niittää mainetta esiintymällä maailman arvostetuimpien muusikoiden kuten Dennis Chambersin ja Lonnie Smithin kanssa. Heikko Remmel (bs, EST) on yksi Viron työllistetyimpiä nuoria kontrabasisteja. Anssi Tirkkonen (drs, FIN) on koko Suomen pituudella noteerattu kellontarkka rumpali, jonka dynaaminen ote on omiaan Marjamaan reagoivaan soittotapaan.

SPRING THING JAZZ
ma 25.5. klo 19
Bulevardin kahvisalonki (Bulevardi 1, Helsinki)
19.00 Sami Nummela solo
19.30 Try For Kate
20.00 Holger Marjamaa Trio

Vapaa pääsy!