Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 22.5.

espoo

Ville Luukkonen feat. Mikael Jakobsson & Teemu Åkerblom,Ravintola Haikaranpesä, espoo22.5. Klo 19:00

Jazz & Dinner -klubi ravintola Haikaranpesässä joka perjantai. Ovet aukeavat klo 18.00 ja bändi aloittaa klo 19.00. Tervetuloa nauttimaan erinomaisesta ruoasta ja korkeatasoisesta livemusiikista Haukilahden vesitornin upeissa maisemissa!

Lavalla Ville Luukkonen, Teemu Åkerblom ja Mikael Jakobsson.

Big Band Reunion Jazz Festival 2015: Kevättanssiaiset,Hotelli Kuninkaantie, espoo22.5. Klo 19:00

Ogeli Big Band (www)

PPO WindBand (www)

keikka

Pian on taas aika kaivaa keväiset leningit kaapeista, kiillottaa tanssikengät sekä silittää tanssipaidat. Ogeli Big Band ja PPO WindBand -puhallinorkesteri järjestävät nimittäin yhteistyössä iloiset kevättanssiaiset Espoossa Hotelli Kuninkaantiellä.

Soitto alkaa klo 19, ja luvassa on tanssittavaa musiikkia moneen makuun valsseista tangoihin, lattareihin, swingiin ja rockiin. Hotelli Kuninkaantie tarjoaa tilaisuudelle upean salin sekä ravintolan A-oikeuksineen.  Tule parisi kanssa tai ilman – takaamme hyvän meiningin! Hotelli Kuninkaantie sijaitsee Espoon keskuksessa tuomiokirkkoa vastapäätä aivan Espoon rautatieaseman tuntumassa osoitteessa Lakelankatu 1. Tule aloittamaan kevät tanssimalla isojen orkesterien tahdissa!

Liput 15 € ovelta ja 10 € ennakkoon orkesterilaisilta.

Reijo Kettunen, laulu Liisa Lipas, orkesterinjohto

Tiedustelut: Lauri Lipasti, lauri.lipasti(at)dlc.fi

Ogeli Big Band www.ogelibigband.fi

PPO WindBand www.ppo-windband.fi

Tilaisuuden järjestävät Ogeli Big Band ja PPO WindBand. Se on osa Big Band Reunion Jazz Festivalia 22.-23.5.2015. Festari tarjoaa kaksi päivää jazzia ja tanssia swingin tahtiin, musiikista vastaa kymmenen big bandia.

https://www.facebook.com/bigbandreunionjazzfestival

helsinki

The sounds of my life – Sampo Hiukkanen, tenorisaksofoni,Black Box, Musiikkitalo, helsinki22.5. Klo 19:00

keikka

Jazzsaksofonisti Sampo Hiukkasen A-tutkintokonsertti sisältää Hiukkasen omia sävellyksiä ja yllätysvieraita.

Hän on tehnyt sävellyksensä pääasiassa opiskellessaan vaihto-oppilaana University of Miamissa. Konsertissa kuullaan energistä yhteissoittoa ja vaarallisia tilanteita. Hiukkanen on kerännyt ympärilleen maan parhaita muusikoita. Yhtyeessä soittavat pianisti Tuomas J. Turunen, basisti Eero Seppä basso ja rumpali Tuomas Timonen.

Sampo Hiukkanen, tenorisaksofoni
Tuomas J.Turunen, piano
Eero Seppä, basso
Tuomas Timonen, rummut

Liput: 17,50/11,50/6,50 € (Lippupalvelu), 15/10/5 € (Musiikkitalo)

Lisätietoja

Tuottaja
Ulla Havulehto
050 384 3451
ulla.havulehto@uniarts.fi

 

turku

Jorma Kalevi Louhivuori – trumpetti
Antti Lötjönen – basso
Olavi Louhivuori – rummut

Kevään 2015 viimeisessä Flame Jazz –konsertissa päästetään vauhtiin Louhivuoren veljekset Kalevi ja Olavi. Täydennettynä basisti Antti Lötjösellä he ovat yksi nykyjazzin hienoimmista jazzyhtyeistä Sun Trio. Kokoonpano nousi kansainvälisen yleisön tietoisuuteen jo vuonna 2006 voittamalla Young Nordic Jazz Comets –kilpailun. Myös solistipalkinnon näytöstyyliin tuolloin pokannut trumpetisti Jorma Kalevi Louhivuori on tehnyt vahvan nousun Suomen huipputrumpetistien joukkoon. Kansainvälistä menestystä myös niittänyt Olavi Louhivuori tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Tomasz Stankon kanssa sekä omasta Oddarrang-yhtyeestään. Suomen työllistetyin kontrabasisti Antti Lötjönen on jo yksinään riittävä syy osallistua Monkin perjantaitunnelmiin. Loistava Sun Trio ja kevään viimeinen Flame Jazz –ilta tekevät paikalle saapumisen suorastaan väistämättömäksi.

Liput 10/8€