Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 22.5.

helsinki

Blondin kosto,Hakasalmen huvila, helsinki22.5. Klo 19:00

Liput 30 € + toimitusmaksu 1,50 €

Humoristisessa ja svengaavassa kevätkonsertissa kuullaan Broadway-lauluja Hollywoodin legendaarisilta blondeilta Mae West, Peggy Lee, Doris Day, Marilyn Monroe ja Dolly Parton.

Shirley Sparks, laulu
Antti Sarpila, piano

turku

Flame Jazz Summer Live: Tuomas Paukku Scription,Kirkkopuiston Terassi, turku22.5. Klo 18:00

keikka

Tuomas Paukku – kitara

Juho Valjakka – piano

Jori Huhtala – basso

Tomi Saikkonen – rummut

 

Vuonna 2016 perustettu Tuomas Paukku Scription edustaa persoonallista ja vahvaa näkemystä suomalaisessa nykyjazzissa. Kokoonpano tulkitsee kitaristi Tuomas Paukun säveltämää omaleimaista ja tiivistunnelmaista musiikkia, joka perustuu tyyliltään moderniin jazzimpressionismiin ja post-bopiin. Scriptionin musiikin jylhät skandinaaviset atmosfäärit ja jännittävästi etenevät tunnelmat ovat sykähdyttäneet kuulijoita yli genrerajojen.

 

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista ja ikärajattomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin 8.5.–14.8.2024 viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.