Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 18.5.

helsinki

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Suomalainen post-rock -yhtye Oddarrang on lumonnut yleisönsä ainutlaatuisella musiikillaan, joka yhdistelee lumoavaa tunnelmaa, melodisia sävyjä ja rikasta harmoniaa. Yhtyeen debyyttialbumi esitteli vuonna 2006 kuulijoille musiikillisen maiseman, jossa kitarat, sello ja pasuuna soivat saumattomasti yhdessä.

Oddarrang on eräänlainen muusikoiden sulatusuuni, jossa yhtyeen jäsenten erilaiset tyylit kietoutuvat toisiinsa elokuvallisen tunnelman luovissa sävellyksissä.

Oddarrang julkaisee kuudennen albuminsa 5.4.2024. Teos huipentaa yhtyeen kasvutarinan ja nivoo kauniisti yhteen soittajien taiteelliset näkemykset.

Olavi Louhivuori, rummut
Osmo Ikonen, sello
Ilmari Pohjola, pasuuna
Lasse Sakara, kitara
Lasse Lindgren, basso

Konsertti on ikärajaton.

hämeenlinna

Gunu Plays Hargrove - Linnajazz-klubi,Suistoklubi, hämeenlinna18.5. Klo 20:00

Gunu Plays Hargrove

Liput 20 €

Roy Hargrove (1969-2018) oli trumpetisti joka menestyi sielukkaan ja monipuolisen soittonsa ja sävellyksiensä lisäksi toimimalla sujuvasti eri genreissä: jazz, hiphop ja soul elävät sopusoinnussa hänen musiikissaan. Hän teki yhteistyötä mm. Erykah Badun, Herbie Hancockin, Commonin, D'Angelon, Dianne Reevesin ja Joe Hendersonin kanssa. Hargrove kuoli sydänkohtaukseen 2018 vain 49-vuotiaana, mutta ehti jättää jälkeensä paljon hyvää musiikkia ja faneja ympäri maailman.

Trumpetisti Mikko "Gunu" Karjalainen kunnioittaa Hargroven perintöä esittämällä hänen musiikkiaan yhdessä upean jazzkvintettinsä kanssa. Turku Jazz Festivalin vuoden 2023 taiteilijan lyyriset tulkinnat Hargroven laajasta tuotannosta yhdessä huippumuusikoiden kanssa antavat tälle musiikille uuden elämän.

Linnajazz-klubin 2024 ovat tuellaan tehneet mahdolliseksi Hämeenlinnan kaupunki ja Musiikin edistämissäätiö.

Mikko Gunu Karjalainen - trumpetti ja flyygelitorvi
Jussi Kannaste - tenorisaksofoni
Tuomo Uusitalo - piano
Filemon Von Numers - basso
Ville Pynssi - rummut

nurmijärvi

Pikku Papun Orkesteri & UMO Helsinki Jazz Orchestra,Monitoimitalo Monikko, nurmijärvi18.5. Klo 15:00

keikka

Kun yhdistetään Pikku Papun Orkesteri ja UMO Helsinki Jazz Orchestra, saadaan iiiiiiiso koko perheen lastenmusiikkikonsertti Nurmijärven Klaukkalassa lauantaina 18. toukokuuta!

Pikku Papun supersuositut hitit kuullaan nyt ihka ensimmäistä kertaa sovitettuna isolle, yli 20-henkiselle kokoonpanolle! Sovituksista vastaa mm. Värttinästä tuttu Mikko Hassinen, joka toimii myös konsertin kapellimestarina.

Konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Huom! Puhallinorkesterimme sointi on välillä äänekäs. Etenkin pienimpien konserttikävijöiden kanssa suosittelemme varautumaan koviin äänenvoimakkuuksiin.

 

Pikku Papun Orkesteri

Heli Kajo, laulu

Maiju Kopra, laulu, ksylofoni

Juho Puronaho, kitara, viulu, mandola

Tarmo Anttila, kontrabasso

UMO Helsinki Jazz Orchestra

Mikko Hassinen, kapellimestari ja sovitukset

 

Konsertin kesto n. 40 min.

 

Lippu.fi 15 €

Huom! Puhallinorkesterimme sointi on välillä äänekäs. Etenkin pienimpien konserttikävijöiden kanssa suosittelemme varautumaan koviin äänenvoimakkuuksiin. Konsertin kesto n. 40 min.