Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Antti Lötjönen Quintet East,G Livelab Helsinki, helsinki8.10. Klo 19:00

keikka

Liput 28 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3€
Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Maamme keskeisimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva basisti Antti Lötjönen julkaisee huhtikuussa odotetun soolodebyyttinsä ja juhlistaa tapausta esiintymällä G Livelabissa. Lötjönen on ehtinyt ahkeroida yli sadalla jazzlevytyksellä ja ansioluettelosta löytyy muun muassa Ilmiliekki Quartet, The Five Corners Quintet, Aki Rissanen Trio, 3TM, Jukka Perko Tritone, Ricky-Tick Big Band, Timo Lassy Band, Verneri Pohjola Quartet ja Mikko Innanen Autonomus.

Antti Lötjönen, bass / Verneri Pohjola, trp / Mikko Innanen, sax / Jussi Kannaste, sax / Joonas Riippa, drs

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Open Waters – László Sülen & Senni Eskelisen levynjulkaisukonserttiUnkarin kulttuuri- ja tiedekeskus, helsinki8.10. Klo 18:00

László Süle & Senni Eskelinen

László Sülen (sävellys, piano) ja Senni Eskelisen (sähkökantele) tuore duoalbumi Open Waters – Aavat vedet – Nyílt vizek ilmestyi suomalais-unkarilaisena yhteistyönä.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €
Uusi albumi 20 €
Huom. maksu vain käteisellä

HUOM! Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen 7.10. klo 12 mennessä osoitteessa hungarian.culture(at)unkarinkulttuuri.fi ilmoittamalla osallistujien nimet ja lukumäärän. Varmistamme paikan konserttipäivänä klo 17:50 asti. Tilaisuuteen mahtuu enintään 40 henkilöä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

László Sülen ja Senni Eskelisen albumin keskipisteenä on – niin kuin nimikin kertoo – vesi. Pianon ja Suomen kansallissoittimen harvinainen parivaljakko kuvaa ilmeikkäästi veden tuhansia kasvoja joen syntymästä hiljaisen iltasateen väreihin tai vaikkapa putouksen kuohuvaan voimaan. Musiikkimateriaalin kehyksinä on suomalainen ja unkarilainen kansanlaulu, jossa vesi on niin ikään tärkeä motiivi. László Süle ja Senni Eskelinen ovat esittäneet tekeillä olleen albuminsa kappaleita Helsingissä, Turussa sekä Savonlinnassa kuluneen puolentoista vuoden aikana. Kahden muusikon yhteistyö sekä levyn julkaisu ovat jälleen uusi tärkeä vaihe Suomen ja Unkarin musiikkisuhteissa. Albumin julkaisua ovat tukeneet Suomalaisuuden liitto ja Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskus.