Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Vapaat äänet + Jazzoikoon!: Roberto Negro & Emile Parisien,Seinäjoen Apila kirjasto, Jaaksi-sali, seinäjoki2.10. Klo 17:30

Roberto Negro (www)

Emile Parisien (www)

keikka

MIELIKUVITUKSEN LENTOA LIGETIN JÄLJILLÄ

Syksyn 2020 Vapaat äänet -kiertue tuo lavoille Suomen ja Ranskan jazzkenttien kiehtovimpia ja ennakkoluulottomimpia muusikoita, kun rumpali Olavi Louhivuoren Superposition sekä pianisti Roberto Negron ja saksofonisti Emile Parisienin duo esiintyvät ympäri maata 22.9.-4.10. Seinäjoella kuullaan ranskalaisduoa perjantaina 2.10.

Les Métanuits on visionäärisen pianisti Roberto Negron muunnelma György Ligetin ensimmäisestä jousikvartetista ”Métamorphoses nocturnes” pianolle ja sopraanosaksofonille. Tähän mahtavaan leikkimieliseen seikkailuun hän on kutsunut duokumppanikseen palkitun saksofonisti Emile Parisienin, joka on vuosien varrella ilahduttanut suomalaisia kuulijoita sekä oman kvartettinsa kanssa että duona harmonikansoittaja Vincent Peiranin kanssa. Ranskalaisen duon vierailu toteutetaan erityisen huolellisin turvajärjestelyin.

Roberto Negro & Emile Parisien Les Métanuits
Roberto Negro, piano
Emile Parisien,  sopranosaksofoni

Liput 15 €, käteisellä tai MobileBay
Ennakkovaraukset: 050 5543964 tai ylistarojazz@netikka.fi

Järjestäjänä Jazzoikoon - Ylistaron Kaukolankylän jazzkerho ry.

Noudatamme viranomaisten määräyksiä. Lippuja myydään maksimissaan 40, ja pidämme huolta turvaväleistä. Tarjoamme myös kertakäyttömaskin ja käsidesiä.

Keikat samana päivänä kaupungissa seinäjoki

Ei muita keikkoja.