Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Flame Jazz: Antti Lötjönen Quintet East,Café Tiljan, Åbo Svenska Teater, turku2.10. Klo 22:00

keikka

Verneri Pohjola – trumpetti
Mikko Innanen – saksofoni
Jussi Kannaste – saksofoni
Antti Lötjönen – basso
Joonas Riippa – rummut

Maamme keskeisimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva Antti Lötjönen palaa Flame Jazz -lavalle tällä kertaa yhtyeen johtajana! Yli sadalla jazzlevytyksellä vaikuttanut, kansainvälisesti arvostettu basisti julkaisee keväällä odotetun soolodebyyttinsä We Jazz Recordsin kautta. Luvassa on tuplasti juhlahumua, kun Lötjönen juhlistaa levynjulkaisun lisäksi myös 40-vuotissyntymäpäiviään seuranaan Suomen eturivin jazztaiteilijat.

Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
Viking Club -etu 18 € (max 2 etua / asiakas)
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

Konsertti striimataan livenä Jazz City Turun, Flame Jazzin ja Åbo Svenska Teaterin Facebook-sivuilla: facebook.com/flamejazz/live. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä. Keikka on katsottavissa Facebookissa 8.10. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Flame Jazz: Turun Kirjamessut: SigneTurun Messukeskus, turku2.10. Klo 17:00

keikka

Josefiina Vannesluoma – laulu
Riikka Keränen – laulu
Selma Savolainen – laulu
Kaisa Mäensivu – kontrabasso, laulu

Turun Kirjamessut viettävät tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan pääteemanaan musiikki. Avajaispäivänä Turun Messukeskuksen auditoriossa järjestetään “Runoutta ja jazzia” -teemakonsertti, jossa esiintyy maaginen menestysyhtye Signe. Nelikon iholle tuleva laulumusiikki kulkee jazzin, nykymusiikin ja kuunnelman rajapinnoilla, ja sen tunnelmat vaihtelevat aina lyyrisestä kaihosta hyvinkin iloisiin ja svengaaviin säveliin. Yhtyeen viime vuonna ilmestynyt ensimmäinen kokopitkä julkaisu To Sappho rakentuu antiikin runoilija Sapfon fragmenttien ympärille. Tarinat ovat ajattomia kuvauksia intohimoisesta rakkaudesta, kaipauksesta ja yhdenvertaisuudesta tunteiden tasolla.