Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Mikko Hassinen & Söderbacka-Matikainen Duo,Kahvila Kulma, kokkola15.9. Klo 16:30

Mikko Hassinen

Eevalotta Matikainen

Martin Söderbacka

keikka

Rumpali Mikko Hassisen, kitaristi Martin Söderbacka ja basisti Eevalotta Matikaisen mukaansatempaava jazzkonsertti tarjoaa pienen lepohetken arjen keskelle. Noin tunnin mittainen konsertti on osa "Musiikkia Arjen Keskellä"-kahvilakonserttisarjaa, jota isännöivät Kokkolalaiset muusikot, Martin Söderbacka ja Eevalotta Matikainen. Tämän kertaiseen konserttiin kaksikon vieraaksi saapuu Mikko Hassinen.

Mikko Hassinen on Kajaanilaislähtöinen, Helsinkiläistynyt musiikin monitoimi-osaaja, joka tunnetaan rumpujen soiton lisäksi myös säveltäjänä, kapellimestarina ja tuottajana. Hassinen on johtanut pitkään omia yhtyeitään ja säveltänyt niille monipuolisesti erityylistä jazzmusiikkia aina konerytmeille rakentuvasta ilmavasta elektrojazzista akustisempaan jazziin. Muusikkona Hassinen on ehtinyt toimia lukemattomien artistien kanssa, sekä levyttänyt laajasti eri solisteille. Hänen soittoaan voi kuulla mm. Saksofonisti Eero Koivistoisen, laulajien Vesa-Matti Loiri sekä Maarit Hurmerinta, sekä rytmimuusikoiden Jimi Tenor sekä Ninni Poijärven levytyksillä. Säveltäjänä ja kapellimestarina Hassinen on tullut parhaiten tutuksi UMO -bigbandin riveistä. Pienyhtye- ja big band -tuotannon lisäksi Hassinen on säveltänyt musiikkia muun muassa soolopianolle ja erilaisille kamarikokoonpanoille ja tanssiteoksiin. Vuonna 2009 Hassinen voitti Esko Linnavalli -sävellyskilpailun teoksellaan Karhunvartija ja vuonna 2015 Hassiselle myönnettiin Teosto-palkinto levystä Elektro GT.

Kitaristi Martin Söderbackan ja basisti Eevalotta Matikaisen muodostama Söderbacka-Matikainen Duo esittää monivivahteista ja tunnelmallista musiikkia joka muovautuu aina vieraiden mukana. Viime vuosina kaksikko on ideoinut paljon erilaisia projekteja ja konsertteja vaihtuvien artistien kanssa. Nyt kuultavaa Musiikkia Arjen Keskellä -kahvilakonserttisarjaa kaksikko on järjestänyt jo muutaman vuoden ajan eri kahviloissa. Tervetuloa mukaan.

Mikko Hassinen - rummut
Eevalotta Matikainen - kontrabasso
Martin Söderbacka - kitara

Vapaa pääsy. Yleisö voi tukea konserttitoimintaa vapaaehtoisella maksulla. Konserttia tukevat SKR ja Kokkolan Kaupunki. Osallistuthan tapahtumiin vain oireettomana, huomioi turvavälit ja hygieniaohjeet!

Keikat samana päivänä kaupungissa kokkola

Ei muita keikkoja.