Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 7.9.

espoo

April Jazz Club: Tomi Salesvuo Groove Jazz Special feat. Matti Klein (DE),Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo7.9. Klo 19:00

Tomi Salesvuo Groove Jazz Special

Rumpali Tomi Salesvuon April Jazz klubille varta vasten kasaama kokoonpano yhdistää kotimaiset huippumuusikot yhteen berliiniläisen kosketinsoitinvirtuoosin Matti Kleinin kanssa. Ohjelmistossa funk- ja groove-jazzin klassikoita sekä originaaleja sävellyksiä yhtyeen muusikoilta. Luvassa ilta, joka vie svengaavan sekä energisesti heittäytyvän bändin kera kuulijat syvälle rytmin ytimeen!

Berliiniläismuusikko Matti Klein on suosittu sooloartisti ja monessa yhteydessä vaikuttava jazz-pianisti, joka on erikoistunut perinteisiin vintage-kosketinsoittimiin. Oman uuden yhtyeensä Matti Klein Soul Trion kanssa levyä valmisteleva Wurlitzer ja Fender Rhodes soundeihin luottava maestro on tunnettu yhteistyöstään Nils Landgrenin, Allan Harrisin, David. T. Walkerin ja Gunther Hampelin kanssa. Vuodesta 2013 lähtien Klein on toiminut myös musiikillisena johtajana ja kosketinsoittajana brasilialaisen soul-jazz -ikonin Ed Mottan yhtyeessä.

Rumpali Tomi Salesvuo on musiikin moniosaaja, jonka musikaalista soittoa ovat tilanneet lukemattomat kotimaiset artistit. Salesvuo on esiintynyt ja levyttänyt kotimaisten jazzmuusikoiden sekä pop-artistien kanssa, sekä tehnyt kansainvälistä yhteistyötä esiintyen lukuisissa maissa eri puolilla Eurooppaa sekä Pohjois-Amerikassa. Hänen oma yhtyeensä Tomi Salesvuo East Funk Attack on julkaissut kaksi hienon vastaanoton saanutta albumia, joiden sävellyksistä suurin osa on Salesvuon käsialaa. Kokoonpano on esiintynyt kotimaisten festivaalien sekä klubien lisäksi myös Itävallassa ja Saksassa.

Matti Klein: Rhodes
Ukko Heinonen: saksofoni
Peter Engberg: kitara
Heikki Laine: basso
Tomi Salesvuo: rummut

Illan avaa Aikamieli -yhtye, joka on neljän nuoren Metropolialla opiskelijan muodostama tuore jazz-kokoonpano, joka soittaa omia sovituksiaan tunnetuista jazzstandardeista.

Sakurako Ishiyama: Saksofonit
Otso Kaunikangas: Piano
Aaron Koskelainen: Basso
Henri Lintula: Rummut

Kuuntele April Jazz Clubin 2018 esiintyjiä Spotifyssa

Aikamieli klo 19 alkaen, Tomi Salesvuo Groove Jazz Special klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

helsinki

Panurama-klubi vieraanaan 3TM,Kansallisteatterin Lavaklubi, helsinki7.9. Klo 21:00

keikka

7.9. Panurama-klubi vieraanaan 3TM (Teppo Mäkynen, Jussi Kannaste & Antti Lötjönen)

Panurama-klubeilla vibrafonisti Panu Savolainen asettaa itsensä mitä moninaisempiin musiikillisiin seikkailuihin kutsumiensa vieraiden kanssa. Syyskausi käynnistyy suomijazzin kuumilla nimillä, kun vieraaksi saapuu Teppo Mäkysen luotsaama 3TM-trio. Rumpali Mäkysen, saksofonisti Jussi Kannasteen sekä basisti Antti Lötjösen muodostama, vastikään Jazz-Emmalla palkittu yhtye esittää Mäkysen sävellyksiä, joissa yhdistyvät niin akustiset kuin elektroniset äänimaisemat. Panurama-klubin keikalla 3TM saa joukkoonsa harmoniasoittimen, kun kolmikon soundiin yhdistyy klubia isännöivän Panu Savolaisen vibrafoni.

Teppo Mäkynen, rummut
Jussi Kannaste, saksofoni
Antti Lötjönen, kontrabasso

+Panu Savolainen, vibrafoni ja isännöinti

Liput 12/8 €, sarjalippu syksyn neljälle Panurama-klubille 40 €

www.panusavolainen.com
www.facebook.com/panusavolainenvibes

Syksyn 2018 Panurama-klubit vieraineen:
7.9. Panurama-klubi vieraanaan 3TM (Teppo Mäkynen, Jussi Kannaste & Antti Lötjönen)
5.10. Signe (Josefiina Vannesluoma, Selma Savolainen, Riikka Keränen & Kaisa Mäensivu)
2.11. Tapani Rinne
7.12. Harri Kuusijärvi & Eero Seppä