Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 7.7.

valkeakoski

KIRJAZZ & BLUES,Kirjaslammen tanssilava, valkeakoski7.7. Klo 19:00

Herd

Aili Ikonen

Henrika & Swing Jukebox

keikka

JAZZ-LAUANTAI 7.7.
- HERD & Aili Ikonen
- Henrika & Swing Jukebox

Heinäkuun alussa on tarjolla todellista herkkua jazzin ja bluesin ystäville Valkeaoskella, kun Kirjaslammen tanssilavan valtaa 6.-7.7. Kirjazz & Blues -minifestivaali, joka järjestetään nyt jo kymmenettä kertaa. Tällä kertaa tapahtuman ohjelmisto rakentuu vahvojen naisäänien ympärille, jotka herättävät luonnonkauniin Kirjaslammen ympäristön eloon.

Blues-päivänä 6.7. Kirjaslammella nähdään kotimaista bluesia suoraan huipulta. BigFeet & LaLa on ärhäkkä uusi rockyhtye, jonka eturintamassa säteilee ja häiriköi legendaarinen blues-laulajatar Marjo Leinonen (Balls, Huff'n'Puff) yhdessä legendaarisen kitaristi Jukka Orman (Sielun Veljet) kanssa. Ensialbuminsa maaliskuussa julkaissut Big Feet & LaLa:n musiikki on sielukkaan hypnoottista ja räjähdysherkkää blues'n'poppia.

Perjantai-illan toinen esiintyjä, SaraLee Band, on rhythm&bluesin ja rock&rollin asialla voodoomaisella swingillä! Tiedossa on räiskyviä riffejä, rönsyileviä sooloja sekä varmaa tanssittavaa takapotkua!

Jazz-päivänä 7.7. sukelletaan jazziskelmän kulta-aikaan HERD & Aili Ikosen johdolla. Yhtye esittää mm. päivitettyjä versioita Laila Kinnusen tunnetuksi tekemistä kappaleista, mutta suurella kunnioituksella alkuperäisiä kohtaan. Vuolasta ylistystä saanut ja rohkeasti sovitettu ohjelmisto tuo tähän päivään rakastetuimpia ikivihreitämme kuten Pojat, Valoa ikkunassa ja Suklaasydän.

Lisäksi lauantaina lavalla nähdään paikallisväriä, kun Minä ja Nieminen yhtyeestä tuttu valkeakoskelaislähtöinen Henrika Nieminen käynnistää illan menevällä ohjelmistollaan yhdessä Henrika & Swing Jukebox -orkesterin kanssa. Luvassa on kokoelma nykyajan pophittejä uudelleen sovitettuna swingin rytmeihin.

Nälkää ei tapahtumassa tarvitse nähdä, sillä svengaavan jazz&blues menyyn tarjoilee tuttuun tapaan paikallinen Lounaskahvila Nikmik. Lisäksi rytmejä värittää Valkeakosken Kuvataiteilijat ry.

Yhteistyössä Valkeakosken Sanomat ja D-Kulma. Lisäksi Valkeakosken Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat kahden päivän lipun alennetulla etuhinnalla osuuspankin konttorista.

LIPUT 
Pe 6.7. ennakko 20 € / ovelta 24 € 
La 7.7. ennakko 20 € / ovelta 24 € 
2pv PE-LA ennakkoon 35 € / ovelta 40 € 
Lasten lippu (alle 15v) 1pv 8 €, 2pv 15 €

Lisätiedot: Tapahtumatoimisto Kanavanranta 3A 37600 VALKEAKOSKI info@valmu.com, 040 525 7177 www.valmu.com/kirjazzblues