Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Nassaun Fasaani,Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo4.5. Klo 19:00

keikka

19:00 | Ebeli Show
20:00 | Nassaun Fasaani

Nassaun fasaanin musiikissa tiukka jazzfunk kietoutuu moniin, muun muassa Länsi-Afrikan ja Etelä-Amerikan musiikkityyleihin. Monimuotoiset harmoniat ja rytmiset kudokset yhdistyvät tarttuviin laulullisiin etnosävytteisiin melodioihin ja tanssillisiin rytmeihin.

Yhtyeen tiukkaakin tiukemmasta rytmipuolesta pitää huolen rumpali Toni Porthén, basisti Juho Kivivuori ja lyömäsoitinguru Abdissa ”Mamba” Assefa. Häpeilemätöntä 80- ja 90-lukujen soundimaailmaa luovat puolestaan kosketinsoittaja Jussi Fredriksson sekä saksofonisti-kosketinsoittaja Joonatan Rautio. Lopputuotteena loistaa musiikillinen timantti, joka laittaa lantion heilumaan ja melodiapään pyörälle.

Nassaun Fasaani julkaisi ensimmäisen levynsä ”Return” syyskuussa 2014 ja marraskuussa 2017 ilmestyi yhtyeen uusin levy ”Nassonaut”, joka on saanut erinomaisen vastaanoton sekä yleisöltä että kriitikoilta. April Jazz Clubin keikalla nautiskellaan pääasiassa uusimman levyn antimia, mutta yllätyksillekin jätetään toki varaa!

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput: www.lippu.fi/apriljazzclub
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta: https://s-varaukset.fi/online/reservation/fi/192. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.