Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jazz’n Jam: Olavi Trio & Jean-Luc Cappozzo,Malmitalo, helsinki24.9. Klo 17:00

keikka

Olavi Trio lähtee yhteiselle runolliselle seikkailulle ranskalaisen huipputrumpetisti Jean-Luc Cappozzon kanssa.  
”Olavi Trion aineksia ovat Teppo Hauta-ahon ainutlaatuinen syvällisen basismin ja hervottoman huumorin yhdistelmä, Jari Hongiston hieno koloristisuus ja Olavi Louhivuoren loputon rytmillinen kekseliäisyys. Muusikot ovat ikäeroista huolimatta täydellisen tasaveroisia, jokainen seuraa ja johtaa, antaa omia syötteitään muiden ihmeteltäviksi.” kirjoitti Pertti Ronkanen Keskisuomalaiseen.
Cappozzo tunnetaan Euroopan jazzmaailmassa luovuudestaan ja vahvasta & vetovoimaisesta soundistaan sekä puhtaasta fraseerauksestaan. Hän on yksi tämän hetken merkittävimmistä trumpetinsoittajista Ranskassa.

Teppo Olavi Hauta-aho – kontrabasso, Jari Olavi Hongisto – pasuuna ja Niilo Olavi Louhivuori – rummut vierailijanaan Jean-Luc Cappozzo – trumpetti. Kesto noin 1h, ei väliaikaa. Liput 6,50 €. Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupiste. Kiertueen tuotanto: Vapaat äänet. Kiertueen tuki: AJC – Association Jazzé Croisé. Tämä konsertti järjestetään yhteistyössä Vapaat äänet ja Malmitalo. Sarjan taiteelliset johtajat Teppo Hauta-aho ja Sakari Puhakka.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.