Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 23.7.

helsinki

Celebrating the Universal Music of Hermeto Pascoal,Tenho Restobar, helsinki23.7. Klo 20:00

Mariana Zwarg Sexteto Universal

keikka

Mariana Zwarg Sexteto Universal feat. Manuel Dunkel:  "Celebrating the Universal Music of Hermeto Pascoal" on brasilialaisen musiikkinero Hermeto Pascoalin tribuutti. Se on kansainvälinen (BRA/DEN/FR/FIN) kokoonpano, jota johtaa Mariana Zwarg, Mestari Hermeton kummilapsi ja basistinsa Maestro Itiberê Zwargin tytär.

Musiikillisesti on kyse brasilialaisten musiikkityylien, maailmanmusiikin ja jazzin risteytyksestä. Tuloksena on tanssillista ja inspiroivan iloista musiikkimagiaa.

Yhtyeen kesän 2017 Euroopan kiertue alkaa Berliinistä ja saapuu Kööpenhaminan Jazz Festivalin kautta Suomeen. Suomen kiertueen ajankohta on 12.-24.7.2017.

Tenhossa Mariana Zwarg Sexteto Universal juhlistaa universaalia musiikkia, ystävyyttä ja kaunista Suomen kesää sunnuntaina 23.7. Konsertti alkaa jo klo 20, joten tulethan ajoissa!

Tenhon konsertti on MZSU:n vuoden 2017 Euroopan kiertueen ns. karonkkakonsertti ja musiikillista ilotulitusta voimistaa huippufonisti Manuel Dunkel. Ja kun pianossa on Joona Toivanen on Tenhon sunnuntain universaali musiikkikeitto maistuvainen!

Suomen musiikkiväelle Mariana Zwarg on tullut tutuksi Helsingin Juhlaviikoilla 2015, hänen soittaessaan UMOn vieraana mm. Mestari Hermeton, Maestro Itiberên, Aline Morenan, Dunkelin ja Kontolan kanssa konsertoiden ja äänittäen levyn, joka ilmestyy tänä vuonna.

Mariana Zwarg (BRA) – sax, flutes (musical director)
Mette Nadja Hansen (DK) – vocals
Ricardo Sá Reston (BRA) – bass
Pierre Chastel (FR) – drums/percussion
Sami Kontola (FIN) – percussion/drums
Joona Toivanen (FIN) – piano
Manuel Dunkel (FIN) – sax

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Sami Kontola, tuottaja
+358-45-139 8172 (WhatsApp) & sami.kontola(a)gmail