Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 1.7.

helsinki

Elephantasy - Funky Family Picnic,Alppipuisto, helsinki1.7. Klo 14:00

Raappana

Hassan Maikal

Negus Rocketeers

Get Me!

Eagle de Guinee

keikka

Helsingin kesän yksi iloisista kohokohdista rytmimusiikin ja kulttuurien välisen yhdessäolon osalta, Elephantasy – Funky Family Picnic, valloittaa jälleen lauantaina 1.7.2017 päivätapahtumallaan Alppipuiston, yhden kaupunkimme idyllisimmistä tyyssijoista.

Monikulttuurinen koko perheen tapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna tuttuun tapaan svengaavaa rytmimusiikkia, katuruokaherkkuja maailmalta, sirkusta, lasten ohjelmaa ja lämmintää tunnelmaa auringon alla. Piknik-henkisessä puistojuhlassa omat eväät ovat sallittuja, mutta toki kannattaa täydentää niitä erilaisten etnisten ruokakojujen suussa sulavilla valikoimilla.

Aiemmin ilmoitettujen esiintyjien ohella tapahtuma on saanut vielä yhden merkittävän ohjelmalisäyksen. Alun perin suunnitellun ghanalaisen Blakk Rastan Suomen-vierailun kummallisesti kaaduttua viisumiongelmiin, Elephantasyssa nähdään lavalla Negus Rocketeers Showcase, joka esittelee kahdeksan paikallista reggae-solistia showcase-tyylisesti kovan luokan muusikoista toimivan bändin säestämänä. Negus Rocketeers on vuosien varrella niittänyt mainetta esiintymällä Suomessa vierailleiden reggae-supertähtien, kuten Mikey Generalin, Marla Brownin, Peetah Morganin ja Lucianon live-yhtyeenä!

Elephantasyn virallinen ohjelma / aikataulu:

PÄÄLAVA (klo 15-22)
21.00 Raappana
20.00 Hassan Maikal
18.00 Negus Rocketeers Showcase w/ Maria Aleksandra, Ertsi, Salomo, Es-Ow (SEN), Pirata Boing (URY), Kandidaatti, Benjamin (JAM) & Papa Zai (ZMB)
16.45 Get Me!
15.00 Eagle de Guinee (GUI/BEN/CMR/BRA/CGO/FIN)

HUVIMAJA (klo 14-21)
Dj’s Pirata Boing (URY), Prospero, Lovroc & Lord Fatty

LASTEN ALUE (klo 14-20)
19.40 Satuhetki Juuson kanssa (englanniksi)
19.20 Satuhetki Juuson kanssa (suomeksi)
18.30 Yleistä kuplailua w/ Saint The Bubble Man
16.00 Taikuri Valtteri
15.00 Circus Johku show

klo 14-19 Askartelua, MLL:n pisteellä kasvomaalausta, puutarhailua

TYÖPAJAT (klo 14-20)
17.45 Hulahuuppausta (Tea Ingria)
16.30 Akrojooga (Circus Johku)
15.15 Hatha-jooga (Maana Yoga Collective)
14.00 Kehonhuolto- ja liikkuvuustyöpaja (Valon Kädet)

klo 15-19 Eko-Deko -työpaja (Macoumba Ndiaye & Funky Amigos)
Työpajassa suunnitellaan ja toteutetaan kierrätysmateriaalesta dekoraatioita syksyn Funky Elephant -festivaalille!

Vapaa pääsy, ei ikärajaa!

järvenpää

Puistoblues: Bluespiknik,Vanhankylänniemi, järvenpää1.7. Klo 12:00

keikka

Puistobluesin pääkonsertti tarjoaa huippuartisteja 1.7.2017 aamupäivästä iltamyöhään.

Puistobluesien juhlakonserttia juhlitaan Vanhankylänniemessä kuuden huippubändin kattauksella, joka tarjoaa diggarikansalle miltei kellon ympäri loistavia artisteja. Alle 13-vuotiaat maksavan vanhemman kanssa ilmaiseksi sisään. Vanhankylänniemessä on lapsille oma KakaraBlues, jossa puuhaa, liikunnallista tekemistä ja lastenmusiikkia. 

AIKATAULU

10:30 Portit aukeaa

12:00 SF Blues
SF Blues on suomalaisten blueslegendojen Heikki Silvennoisen, Dave Lindholmin ja Pepe Ahlqvistin johtama superkokoonpano.

14:00 Micke Björklöf & Blue Strip
Pohjanmaalaiset bluesin sanansaattajat ovat kiertäneet tiuhaan maailmalla levittämässä bluesin ilosanomaa. Lujaa duunia painava bändi on yksi Suomen bluesskenen parhaita livebändejä.

15:00 Herra Heinämäen lato-orkesteri (KakaraBlues)
Voi traktorin peräkärry! Herra Pujon (Heikki Salo) luotsaamassa lato-orkesterissa pääset tutustumaan mm. Voimamies Horsmaan ja intiaanipäällikkö Punanataan. Musiikillista iloittelua niin aikuisille kuin lapsillekin!

15:30 North Mississippi Allstars
North Mississippi Allstars on syvältä Mississippin mullasta ponnistava bändi. Luther ja Cody Dickinson vievät perinteistä etelän delta bluesia uusiin suuntiin sekoittaen siihen mm. rock´n rollia. World boogie is coming

16:45 Herra Heinämäen lato-orkesteri (KakaraBlues)
Lato-orkesteri on tuttu niin televisiosta kuin elokuvistakin. Bändin hahmojen taustalta löytyy Suomen huippumuusikoita (Heikki Salo, Heikki Hela, Janne Louhivuori ja Mikko Löytty).

17:15 Agents feat. Vesa Haaja ja kaverit
Yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista bändeista ainutkertaisella blues -keikalla juhlavuoden konsertissa vahvistettuna huikeilla tähtivahvistuksilla (Esa Kuloniemi ja Mr. Breathless).

18:45 Little Steven & The Disciples of Soul
Little Steven (oik. Steven van Zandt) on yksi rock-maailman tunnetuimpia kitaristeja, mutta sen lisäksi TV-tähti, tuottaja, biisintekijä ja paljon muuta. Nyt mies johdattaa 14-miehisen Disciples of Soul -kokoonpanonsa Vanhankylänniemen konsertin pääesiintyjänä.

Liput kesän parhaalle bluespiknikille alk 68,50!