Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Big Band On Board! Turku Jazz Orchestra feat. Osmo Ikonen, Heini Ikonen ja Sami Pitkämö,Viking Grace, turku27.5. Klo 20:55

keikka

Turku Jazz Orchestra hyppää jälleen Itämeren aalloille mukanaan kolme huippusolistia! Toukokuisen Viking Grace -risteilyn biletunnelma on taattu kun Turku Jazz Orchestran ohjelmistossa kuullaan legendaarisen Earth, Wind & Fire -yhtyeen groovehittejä kotimaisen soulmusiikin tähtiartisteihin lukeutuvien Osmo Ikosen, Heini Ikosen ja Sami Pitkämön tulkitsemina.

1970-luvulla huiman suosion saavuttanut Earth, Wind and Fire -yhtye muutti aikoinaan koko mustan musiikin yhdistäen tuotannossaan R&B:n, soulin, funkin, jazzin, discon, rockin ja afrikkalaisen musiikin. 17-henkinen big band solisteineen saa taatusti Viking Gracen lauantai-illan groovaamaan esittäen EWF:n kovimmat discohitit aina Septemberistä Boogie Wonderlandiin.

Sunnuntain paluumatkalla Turku Jazz Orchestra feat. Osmo Ikonen, Heini Ikonen ja Sami Pitkämö tarjoilee yleisölle big band -musiikin klassikoita mm. Frank Sinatran ja Michael Bublén tyyliin.

Laulaja ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen on tunnettu monien kotimaisten televisio-ohjelmien esiintyjänä ja hän on tehnyt musiikkia mm. Anna Abreulle, Cheekille ja Sunrise Avenuelle. Heini Ikonen on veljensä Osmon tapaan monilahjakkuus musiikin saralla ja esittänyt erityisesti soul- funk- ja R&B-musiikkia mm. rap-artisti Redraman kanssa.
Solistikolmikon konkari on Sami Pitkämö joka on ehtinyt vaikuttaa urallaan lukuisissa yhtyeissä ja orkestereissa niin muusikkona, lauluntekijänä, kapellimestarina kuin tuottajanakin. Pitkämö johtaa mm. omaa nimeänsä kantavaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman orkesteria ja on saanut useita tunnustuksia työstään kuten Pori Jazzin Vuoden taiteilija -tunnustuksen vuonna 2008.

27.05. – 28.05. Viking Grace
Ensimmäinen linja, 20100 Turku
Liput: www.vikingline.fi

Lähtö lauantaina 27.5. klo 20.55. Viking Grace, Turun Linnansatama. Paluu sunnuntaina 28.5. klo 19.50.

Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin risteilyn konsertteihin.

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.