Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Kerava Jazz: Janne Huttunen Quartet,Kamun kapakka, kerava26.5. Klo 22:00

Janne Huttunen Quartet

keikka

Janne Huttunen on todellinen musiikin monitoimimies - säveltäjä, sovittaja, tuottaja, multi-instrumentalisti. Hän on tuottanut urallaan muun muassa Jarkko Aholaa, Ellinooraa, Tiisua, Waltteri Torikkaa ja Lucasta. Lisäksi hän on toiminut elokuvamusiikinsäveltäjänä elokuviin "3 Simoa" ja "Teit meistä kauniin".

Keravan musiikkiopistossa ja myöhemmin Stadia - ammattikorkeakoulussa opiskelleen Huttusen pääsoitin on saksofoni. Boston Promenade big bandissä saatu kokemus on siivittänyt myös televisiotöitä mm. "Tähdet tähdet" -orkesterissa. Huttunen kuuluu myös useasti festivaalilla soittaneen Kerava All Starsin vakiomuusikoihin.

Janne Huttunen, saksofonit
Henri Mäntylä, piano
Jaska Lukkarinen, rummut
Ville Herrala, basso

Vapaa pääsy!

Keikat samana päivänä kaupungissa kerava

GI/AN/T on suomalais-norjalainen jazztrio, joka on esittää pääosin improvisoitua musiikkia laulajan Gine Gaustad Anderssenin valitsemiin teksteihin. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät kuulas pohjoismainen sointi ja hetkessä syntyvät kuplivat rytmikudokset.

Gine Gaustad Anderssen, laulu
Antti Kujanpää, urut
Tuomas Timonen, rummut

Adele Sauros on noussut vauhdilla suomalaisen jazzin kärkikastiin sekä säveltäjänä että muusikkona. Saksofoni valikoitui pääsoittimeksi Sauroksen opiskellessa vuosikymmenen alussa Pop & Jazz konservatoriossa. Jatkaessaan opintojaan Metropoliassa Sauros vietti myös vuoden opiskelijavaihdossa Hollannissa. Oman kvartetin Sauros perusti vuonna 2012. Se menestyi hyvin vuoden 2014 Young Nordic Jazz Comets -kilpailussa, jossa myös saksofonistin soittotaitoa arvostettiin parhaan solistin palkinnolla. Sauroksen sävellykset ovat pieniä tarinoita elämästä, ja soitto on tarinan kerrontaa. Hän luottaa siihen, että sanoma tulee läpi ilman, että haetaan soittimen äärirajoja. Hienovireisesti soljuvaa saksofonismia!

Adele Sauros, saksofonit
Seppo Kantonen, piano
Tuomas Timonen, rummut
Vesa Ojaniemi, basso

Liput 25/20 €