Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Savoyn vappu: Club For Five,Savoy-teatteri, helsinki1.5. Klo 14:00

Club for Five (www)

keikka

Savoyn vapussa nautitaan a cappella -lauluyhtye Club For Fiven parhaimmista. Lauluyhtye on tunnettu upeista tulkinnoistaan ja intensiivisestä esiintymisestään.

‘Clubin’ musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan – Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi – esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista.

Ulkomailla esiintyessään yhtyeen ohjelmisto on useimmiten pääosin englanninkielistä, mutta konserteissa kuullaan aina myös suomalaisia sävyjä ja suomenkielistä musiikkia – laulaapa yhtye toisinaan jopa kiinaksi, venäjäksi ja saamen kielelläkin.

Club For Five on ryhmä, joka rakastaa laulaa niin klassista kuin heviäkin saaden jokaisen esittämänsä laulun kuulostamaan luontevalta ja omaleimaiselta. Yhtye on mestari yhdistelemään eri musiikin tyylilajeja. Esimerkiksi tyylikäs jazz-harmonia muuntuu silmänräpäyksessä luontevasti nykypäivän pop-musiikiksi.

Kesto noin 1 h 40 min, sisältää väliajan.

Liput: 47 / 37 / 10 €, Show&Dinner 94 / 84 / 57 €

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.