Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: The Filthy Six (UK/FIN),Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo27.1. Klo 21:00

The Filthy Six

keikka

Lontoolaisen trumpetisti-säveltäjä Nick Etwellin johtama The Filthy Six saapuu Suomeen tammikuussa 2017 – luvassa on ainutlaatuinen ”must see -keikka” kaikille tiukasta groovesta kiinnostuneille ja etenkin soulin ja acid jazzin faneille!

Nick Etwell on yksi Lontoon arvostetuimmista trumpetisteista ja hän on jo vuosia vaikuttanut Grammy-palkitun Mumford and Sonsin kiertuekokoonpanossa. Muut Suomeen saapuvat muusikot ovat Frank Walden ja James Fenn. Walden on Tom Jonesin saksofonisti ja sektioliideri jo seitsemän vuoden ajalta. Tätä ennen hän soitti Amy Winehousen yhtyeessä koko laulajatähden uran ajan. Fenn on Lontoossa vaikuttava jazzkitaristi, joka tunnetaan muun muassa James Taylor Quartetin riveistä. Suomalaisen kompin muodostaa uransa Lontoossa tehnyt rumpali Kari Paavola sekä basisti Heikki Laine ja urkuri Sami Nieminen. Yhtye esittää Nick Etwellin säveltämää materiaalia The Filthy Sixin kolmelta Acid Jazz Recordsin julkaisemalta levyltä, joista uusin ilmestyi keväällä 2016.

Nick Etwell: trumpetti
Frank Walden: saksofoni
James Fenn: kitara
Sami Nieminen: urut
Heikki Laine: basso
Kari Paavola: rummut

Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.
Ennakkoliput 12,50 € (sis. Lippupisteen palvelumaksut)
Tapahtuma on ikärajaton.

April Jazz Club -illat ovat perinteisesti alkaneet Ebeli Show´lla, joka on tällä kertaa erillinen tapahtuma Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa pe 27.1.2016 klo 18.00 alkaen. Liput ovelta 5/10 €. Katso tarkempi info Ebeli 20-v JuhlaShow: ”Mä lehden luin” -konsertin Facebook-tapahtumasta.

Järjestäjä: Espoo Big Band ry

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ebeli 20-v JuhlaShow: "Mä lehden luin"Espoon kulttuurikeskus, espoo27.1. Klo 18:00

keikka

Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebeli juhlistaa
20-vuotista taivaltaan juhlakonsertin merkeissä

Ebeli 20-v JuhlaShow: "Mä lehden luin" -esityksen sävellykset ja sanoitukset ovat Ebelin oppilaiden käsialaa ja niitä on työstetty yhdessä kotimaisten huippumuusikoiden Tuija Rantalaisen ja Marzi Nymanin kanssa. Workshopeissa syntyneet kappaleet nivoutuvat konsertissa eheäksi näyttämölliseksi kokonaisuudeksi, jonka tähtinä loistavat Ebelin laulajat ja soittajat. Esityksessä on mukana 12 solistin lisäksi kuoro ja juhlabändi, joita ovat ohjanneet Ebelin omat opettajat Mirja Mäkelä, Eerik Siikasaari ja Rami Eskelinen. Ilmaisutaidon opettajina ja esityksen vetäjinä ovat toimineet Eija Ahvo ja Susanna Haavisto. Espoon kuvataidekoulun oppilaat ovat puolestaan luoneet konsertin visuaalisen maiseman. JuhlaShow:n nimi "Mä lehden luin" viittaa sanoituksiin, jotka ovat saaneet innoituksensa sanomalehtien sivuilta. Esityksen punaisena lankana onkin nuorten näkökulma ajankohtaisiin ilmiöihin.

Näytökset Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa:
Perjantai 27.1. klo 18.00
Lauantai 28.1. klo 15.00 ja 18.00
Sunnuntai 29.1. klo 13.00 ja 16.00
Näytöksen kesto: 60 min.

Liput 10/5 € ovelta.
Alennusryhmät: alle 12-vuotiaat lapset,
työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat.
Ennakkovaraukset: info@ebeli.info